ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τρίτη, Φεβρουαρίου 15, 2011

Σήμερα τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Νέας-Νέας Δημοκρατίας...θα έχει καλό μπουφέ μαθαίνουμε

*έγραψε το antiitroktiko* Η πρόσκληση που όλοι περιμένατε είναι γεγονός! Ολοι οι Ελληνες μπορούν να παραβρεθούν σήμερα στα γραφεία του Νέου Κόμματος της Νέας Νέας Δημοκρατίας-ΠΟΛΑΝ. Σημείωση ότι τα νέα γραφεία κοστίζουν 100.000 ευρώ μηνιάτικο νοίκι, οπότε πιστεύουμε ότι αξίζει να πάει να τα δει κανείς αυριο...μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να γραφτείτε μέλη αυτου του νέου κόμματος που φέρνει τη νέα ελπίδα στον τόπο μας (μην σας πτοούν τα παλιά πρόσωπα και τα παλιά πολιτικά λογίδρια!)
Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του νέου κτιρίου, του Κόμματός μας,
Λεωφόρος Συγγρού 340 στην Καλλιθέα, την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 19.30

Σήμερα μπορεί να γίνονται τα εγκαίνια των γραφείων στη Συγγρού, χθές όμως ο Αντώνης Σαμαράς βρέθηκε στη Μαδρίτη και συνάντησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Mariano Rahoi. H ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου της ΝΔ έχει αρκετή πλάκα για έναν άνθρωπο μέσης αντίληψης και πανω...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Ο Πρόεδρος της Νέας -ΝΕΑΣ- Δημοκρατίας-ΠΟΛΑΝ κ. Αντώνης Σαμαράς, συναντήθηκε σήμερα στη Μαδρίτη, με τον Πρόεδρο του Λαϊκού Κόμματος της Ισπανίας και Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Μαριάνο Ραχόι. Τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, στην επίσκεψή του στην Ισπανία, συνοδεύουν ο Αντιπρόεδρος του κόμματος, Βουλευτής κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Υπεύθυνος του Τομέα Εξωτερικών, Βουλευτής κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και Ε.Ε. κ. Σταύρος Παπασταύρου, ο Διπλωματικός Σύμβουλος του Προέδρου κ. Άγγελος Υψηλάντης, ο τ. Ευρωβουλευτής και Ειδικός Σύμβουλος Επιτρόπου για τη Διεθνή Συνεργασία, την Ανθρωπιστική Βοήθεια και την Αντιμετώπιση Κρίσεων κ. Μανώλης Μαυρομάτης και ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου κ. Γιώργος Μουρούτης ..... ΟΛΗ Η ΦΡΕΣΚΑΔΟΥΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΔΗΛΑΔΗ!
Μετά το πέρας της συνάντησης -ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΝ ΑΜΗΧΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ ΝΑ ΠΟΥΝ- ο Πρόεδρος κ. Ραχόι, παρέθεσε γεύμα εργασίας στα μέλη της αποστολής της Νέας Δημοκρατίας, όπου συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
Μετά το τέλος της συνεργασίας των αντιπροσωπειών των δύο κομμάτων, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Α. Σαμαράς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Συναντήθηκα σήμερα εδώ στη Μαδρίτη με το συνάδελφο και φίλο -ΦΙΛΟ, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ- κ. Μαριάνο Ραχόι, Πρόεδρο του Λαϊκού Κόμματος της Ισπανίας.
Ελλάδα και Ισπανία, υπό σοσιαλιστική διακυβέρνηση σήμερα, βρίσκονται μπροστά σε μεγάλα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα -ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΜΕ ΑΠΟ "ΔΕΞΙΕΣ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.  .....  Με τον αρχηγό του Λαϊκού κόμματος της Ισπανίας, συμφωνήσαμε .... στην ανάγκη Ανάπτυξης. Ανάπτυξη είναι το μυστικό στην οικονομία. -ΕΛΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ! ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΜΕ? ΩΡΑΙΑ! ΤΕΛΕΙΑ! ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΜΕ...ΜΑ ΤΙ ΧΑΖΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ!
Συμφωνήσαμε στην ανάγκη για μεταρρυθμίσεις, με έμφαση στην περιστολή της δημόσιας σπατάλης, για ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς και, βεβαίως, για χάραξη μιας κοινής -επιτέλους- Ευρωπαϊκής Εξωτερικής Πολιτικής...ΟΠΑ ΣΤΑΣΟΥ! ΛΙΓΑΚΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ...
Στο πλαίσιο αυτό, συζητήσαμε για τις κρίσιμες εξελίξεις στις χώρες της Βορείου Αφρικής και της Μέσης Ανατολής και για τις προκλήσεις που δημιουργούνται στην ευρύτερη περιοχή...ΛΥΣΑΤΕ ΤΑ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ, ΛΥΣΑΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΑΦΡΙΚΗ....ΜΑΛΙΣΤΑ...