ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 09, 2011

Λαδώνει τα τάνκς ο ελληνικός στρατός! Ετοιμαστείτε να γίνει της Τυνησίας και του Καϊρου! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ


*έγραψε το antiitroktiko* Αμμ νομίζατε πως θα τη γλιτώνατε; Δείτε την άσκηση Καλλίμαχος και δείτε πως ετοιμάζεται ο ελληνικός στρατός για σύγκρουση με συλλαλητήρια και διαδηλωτές. Μην τολμήσει να κουνηθεί κανένας ρεμάλια! Α ρε Γιωργάκη όλοι για σένα δουλεύουνε!


***********UPDATE 11.30 am 09 Feb 2011****************
Γενικά δεν συμμεριζόμαστε την υστερία περί χουντικής κυβέρνησης και κατακτητών κτλ κτλ ... Μας στείλανε όμως ένα video με κάποια σχόλια και δεν το πολυπιστεύαμε είναι η αλήθεια, ότι θα δούμε ότι είδαμε. Το βίντεο αυτό έρχεται από την στρατιωτική άσκηση "ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ" που έγινε την προηγούμενη βδομάδα στο στρατόπεδο "Κορομηλά" στην Αργυρούπολη Κιλκίς από την 71η Aερομεταφερόμενη Tαξιαρχία. Η άσκηση ανάμεσα στα άλλα περιελάμβανε και εξουδετέρωση βόμβας, τρομοκρατία, φυσικές κατστροφές αλλά και συμπλοκές με συλλαλητήρια και διαδηλώσεις! Δηλαδή ένα έργο καθαρά της Ελληνικής Αστυνομίας, εάν ακόμα ζούμε σε Δημοκρατία ... εστω και με την πλατυά έννοια της λέξης.

Υπάρχει περίπτωση να είναι στα πλαίσια δραστηριοτήτων του ελληνικού στρατού σε άλλες χώρες (ΝΑΤΟ); Επειδή δεν είμαστε σχετικοί και είμαστε καλοπροαίρετοι και επίσης δεν ξέρουμε λεπτομέρειες που πιθανόν να υπάρχουν και οι οποίες να εξηγούν την περίληψη αυτού του ενδεχομένου στην άσκηση, καλό θα ήταν να δωθούν κάποιες διευκρινήσεις από τους αρμοδίους.

Άλλη μια φορά για να μην παρεξηγηθούμε (και όσοι μας διαβάζουνε το ξέρουνε καλά) ... δεν πιστεύουμε ότι έχουμε Χούντα, όπως πολλοί συμπατριώτες μας αυτή την περίοδο. Αυτή την ανάρτηση μόνο στα πλαίσια του αστείου την αντιλαμβανόμαστε, γιατί αλλιώς ... 

***********UPDATE 11.30 am 09 Feb 2011****************
Σχετική ερώτηση μαθαίνουμε ότι κατατέθηκε στη Βουλή πριν λίγα λεπτά από βουλευτές του ΚΚΕ. Την ερώτηση υπογράφουν οι Άγγελος Τζέκης, Γιάννης Ζιώγας, Σοφία Καλαντίδου. 

Είμασταν από τους πρώτους που θίξαμε το θέμα και πολύ χαρήκαμε που είδαμε ότι είναι υπαρκτό και δεν είναι της φαντασίας μας. Ευχαριστούμε τον uglyhorse για την ενημερωση για το θέμα, και να σημειωθεί ότι το βίντεο είναι κομματι από ένα μεγαλύτερο βίντεο που δημοσιεύθηκε στο kilkistoday.gr

Το περιεχόμενο της ερώτησης είναι το εξής:

Το κομμουνιστικό κόμμα κάνει λόγο για "άκρως επικίνδυνο προσανατολισμό των ενόπλων δυνάμεων της χώρας", δεδομένου ότι παρόμοιες ασκήσεις είχαν γίνει και στο παρελθόν, το 2002, το 2006, το 2008, το 2010 και τον περασμένο Ιανουάριο.
Οι βουλευτές του ΚΚΕ ζητούν να μάθουν:
1. Τι μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση ώστε οι ειδικές δυνάμεις να μην αξιοποιούνται ως "απεργοσπαστικός μηχανισμός".
2. Αν η κυβέρνηση εξετάζει τη διακοπή παρόμοιων ασκήσεων.
3. Πως συγκεκριμένα μπορεί να διαβεβαιώσει ότι αυτές οι ασκήσεις "δεν στοχεύουν τον 'εσωτερικό εχθρό', το λαϊκό κίνημα".