ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τρίτη, Φεβρουαρίου 15, 2011

Σαν μαγεμένο το μυαλό μου φτερουγίζει ... Ο Παπαγιάννης θαμπώθηκε από τη βελτίωση της ρητορίας του Σαμαρά!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΜΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ!

*γραφει το antiitroktiko*  Λες και αυτό καίει τον ελληνικό λαό...αν θα ξεπεράσει σε ρητορία ο Σαμαράς τον Καραμανλή. Κατενθουσιασμένος σχεδόν χεσμένος από τη χαρά του ο Παπαγιάννης. Ασε που μόνο στη φαντασία του  Παπαγιάννη έχει επέλθει αυτή η βελτίωση!

Διαβάστε και φρίξτε ελέυθερα! Καλά για πόσο πρόβατα νομίζει αυτούς που διαβάζουν το fimotro? Τι νομίζει ότι λιβανίζοντας με αυτόν τον γλοιώδη τρόπο τον Σαμαρά θα πείσει κόσμο και κοσμάκη? Αυτός είναι ο τρόπος που έγραφε ο "παλιός καλός" Ελευθερος Τυπος, ο Αδέσμευτος και πάνω απ'όλα η Αυριανή.

Βρίζουμε το MEGA την Τρέμη και τον Ντερμπεντέρη που υποστηρίζουν με γλοιώδη και αλαζονικό τρόπο το ΠΑΣΟΚ, αλλά παράλληλα επιτρέπουμε εμείς οι ίδιοι οι μπλόγκερς να περνάνε δίχως καμία κριτική, τα σάλια ενός από τα μεγαλύτερα μπλογκς στην Ελλάδα. Αν και δεν πρόκειται για blog αλλά περισσότερο για μια ασθένεια της ελληνικής μπλογκόσφαιρας...κάτι σαν την επάρατη νόσο. Ξαναλέμε ότι το να έχει κάποιο μπλογκ μια πολιτική τοποθέτηση δεν είναι μεμπτό. Πρόβαλε όμως ρε φίλε επιχειρήματα, όχι παλιομοδίτικα σλόγκαν, κουτοπονηρά σχόλια, θηλυπρεπή κουτσομπολιά και επικοινωνιακές λαμογιές. Στην περίπτωση του fimotro έχουμε κάτι πολύ περισσότερο από την απλή πολιτική τοποθέτηση ενός μπλογκ.  

Εχουμε και λέμε. Σας προκαλούμε να διαβάσετε το παραπάνω άρθρο. Τι θα θεωρήσετε πιό πιθανό για τον συντάκτη του?

A) είναι ένας αντικειμενικός δημοσιογράφος και η ανάλυση του είναι πολύπλευρη
B) εμένα με πείθει για αυτά που μεταδίδει ... είναι ένας καλός δημοσιογράφος που πείθει με την πένα και την γραφή του
C) κάποιο τρισάθλιο λαμόγιο τα έγραψε αυτά
D) τα γράφει σίγουρα ένα ατομο που χρήζει ιατρικής παρακολούθησης ή έστω φαρμακευτικής αγωγής
E) καλά μιλάμε για πολύ μεγάλο γλυφτήρι. Ενα παχύ στρώμα γλίτσας πρεπει να περιβάλει εξωτερικά αυτό το πλάσμα

Ανάμεσα στα άλλα γράφει: "Οι γαλάζιοι βουλευτές δήλωναν ικανοποιημένοι και όσοι βρίσκονταν στα έδρανα τον χειροκρότησαν όλοι". Καταρχάς απέσπασε δηλώσεις από τον κάθε βουλευτή εκείνη την ώρα αν ήταν ευχαριστημένοι ή όχι? Η' μήπως οι γαλάζιοι βουλευτές παραμιλούσαν τόσο πολύ και δυνατά από τον ενθουσιασμό που ακούστηκαν μέ ένα στόμα μια φωνή μέχρι τα δημοσιογραφικά θεωρία? Και μετά λέει ότι όσοι βρίσκονταν στα έδρανα τον χειροκροτούσαν όλοι ... τι εννοείς Γιάννη και οι βουλευτές των άλλων κομμάτων? Γιατί αν ήταν ΟΛΟΙ οι βουλευτές της ΝΔ, τότε είδηση θα ήταν αν καποιος από αυτούς ΔΕΝ τον χειροκροτούσε.