ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Παρασκευή, Οκτωβρίου 22, 2010

ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ - ΟΙ ΝΕΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 21/10/2010

Από : Filmboy.gr - Δείτε τα καινουργια trailers ταινιών στην Ελλάδα πιο γρήγορα απ'όλους!









Πατήστε εδώ για τη συνοπτική παρουσίαση των ταινιων της εβδομάδας ή διαβάστε παρακάτω ...
Τώρα που το FilmBoy θα προσπαθεί να σας πείσει να πάτε Σινεμά και από την τηλεόραση (Κανάλι 10 κάθε Σάββατο στις 6.30), δεν έχετε καμιά δικαιολογία να μην πάτε αυτή τη βδομάδα σε ένα καλό action movie με 3D επιπέδου Avatar ή σε μια πολύ καλή αστυνομική περιπέτεια.

Resident Evil: Τρισδιάστατη Απόδραση (Resident Evil: Afterlife), του Paul W.S.Anderson.
Η αναβίωση ενός franchise που ξεψύχαγε, χάρη στη βοήθεια του καλού 3D και του δεξιοτεχνικής σκηνοθεσίας.

Η Alice (Milla Jovovich) νομίζει ότι είναι η μοναδική επιζών μέχρι που βρίσκει την Claire (Ali Larter) και ακούει από τον ασύρματο ένα επαναλαμβανόμενο μήνυμα για μια πόλη, της Αρκεντια, στην οποία προσφέρεται άσυλο και βοήθεια μια και ‘...δεν υπάρχει μόλυνση’.

Πετώντας για αυτή την πόλη, θα βρει εγκλωβισμένους επιζώντες σε μια παλιά φυλακή και αποφασίζει να προσγειωθεί για να τους βοηθήσει.

Ο λόγος για να το δείτε; Το φανταστικό 3D και οι σκηνές που σας είπα παραπάνω.
Ο λόγος να μην το κάνετε; Όλα τα άλλα.
  

The Town, του Ben Affleck.
μια από τις πολλές συμμορίες της περιοχής που φαίνεται να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά από την αστυνομία: ένας διαρρήκτης ειδικός στο άνοιγμα πόρτων ασφάλειας, ένας σπεσιαλίστας στους συναγερμούς, ένας πιστολάς (Jeremy Renner του φοβερού The Hurt Locker) με μια προβληματική αδερφή (Blake Lively) και ο εγκέφαλος της συμμορίας (Ben Affleck).

Ένας μανιώδης πράκτορας του FBI όμως (Jon Hamm από το The A-Team) θέλει να βάλει ένα τέλος στη δράση της συμμορίας και όταν σε μια ληστεία εκείνοι παίρνουν όμηρο την διευθύντρια της τράπεζας (Rebecca Hall, που περισσότερο τη θυμάμαι ως Σαρα στο υπέροχο The Prestige παρά ως Βίκυ στο Vicky Christina Barcelona ), βρίσκει την ευκαιρία να μπει στην υπόθεση.

Καταπληκτικές κριτικές, εισπράξεις επιπέδου blockbuster και θετικότατη υποδοχή στα φεστιβάλ που παίχτηκε, μαζί και στις Νύχτες Πρεμιέρας της Αθήνας.

Όσο και να μας το λέγανε, δεν θα το πιστεύαμε ότι ο Ben Affleck θα μπορούσε να γίνει τόσο καλός δημιουργός (σενάριο-σκηνοθεσία). 


Σκοτεινή Καρδιά (Heartless), του Phillip Ridley.
(3 φορές άλλαξε ημερομηνία προβολής η Filmopolis, ελπίζω αυτή τη φορά να είναι οριστικά στις αίθουσες.)
Ο Jamie (Jim Sturgess) είναι ερασιτέχνης φωτογράφος ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του, ντροπαλός και σημαδεμένος σε όλη την αριστερή πλευρά του με ένα εκ γενετής σημάδι που φυσικά, του έχει καταστρέψει ψυχολογικά τη ζωή.

Όταν η μητέρα του γίνεται θύμα μιας συμμορίας που καίει με μολότοφ ανυποψίαστους, αποφασίζει να πάρει όπλο και να εκδικηθεί, αντί γι’αυτο γνωρίζει έναν  δαιμονικό τύπο που του προτείνει μια συμφωνία που φαίνεται πολύ συμφέρουσα.

Αλλά όταν κάνεις συμφωνίες με τον διάβολο, ξέρουμε όλοι ποιος είναι ο χαμένος.

Ξεκάθαρα μια μοντέρνα surreal εκδοχή του Faust με κάποια πυροτεχνήματα μαύρης κωμωδίας  με πολύ κακό πρώτο 20λεπτο, ενδιαφέρον υπόλοιπο αλλά και εντελώς προβλέψιμο και αφελές τέλος.

Να είστε προετοιμασμένοι μιας και το Heartless εμπεριέχει κάποιους πολύ extreme gore θανάτους αλλά και Θεολογικά ζητήματα και βλασφημίες που ίσως προκαλέσουν κάποιους ... υπερευαίσθητους.

Παίζονται ακόμη:
  
Χωρίς Σύνορα (Without Borders), του Νίκου Γκαιτατζή.
Ελληνοαμερικανική παραγωγή με τον Γιώργο Βογιατζή και το Γιώργο Χωραφά.

Ένας Έλληνας συλλαμβάνεται από την αμερικανική αστυνομία με τις κατηγορίες της απαγωγής ενός κοριτσιού και της δολοφονίας της μητέρας του.
Ισχυριζόμενος πως είναι αθώος, αρχίζει να διηγείται την ιστορία του στους αστυνομικούς.

Χώρα Προέλευσης, της Σύλλα Τζουμέρκα.
Ελληνικό οικογενειακό δράμα με τρεις γενιές μιας οικογένειας που ταλαιπωρούνται από μια ιστορία υιοθεσίας.

Μελι (Bal), του Σεμι Καπλάνογλου.
Τούρκικο δράμα με έναν μικρό που περιμένει μάταια τον πατέρα του να γυρίσει σπίτι από το βουνό που είχε πάει για να μαζέψει μέλι.

Στην Πόλη της Συλβια (En La Ciudad de Sylvia), του Χοσε Κουις Γκερίν.
Ισπανογαλλική σινεφίλ για έναν ερωτά που …εννοείται.

Καλό Σινεμά.