ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Πέμπτη, Οκτωβρίου 21, 2010

Ψηφίστε Σγουρό ... θα κάνει τα βοθρολύμματα πόσιμο νερό!



Κάνοντας τα βοθρολύμματα νερό, τα .... αδύνατα δυνατά δηλαδή, θα προσπαθήσει ο Γιάννης Σγουρός να αναστρέψει το σαρώτικο ρεύμα νίκης που διαφαίνεται για τον Δημαρά. Αυτό είπε πάνω κάτω στο χθεσινό δελτίο του MEGA. Πάλι καλά που δεν είπε ότι είναι το χαμένο μυστικό φίλτρο για την οικονομία που μας έχει υποσχεθεί ο Αντώνης Σαμαράς!

Τρόμαξε χθες η Ολγίτσα στο δελτίο του Mega-Κυβερνητική τηλεόραση "Τι  είναι αυτό το μπουκαλάκι?" ρωτάει τον Σγουρό, που ήδη είχε αρπαξει το μπουκάλι και το πηγαινοφερνε στον αέρα. Τα γελάκια τους δεν μπόρεσαν να τα συγκρατήσουν ο Τσίμας και ο Καψής ... αν ήταν και ο Πρετεντέρης μάλλον θα χαχάνιζε κιόλας. Ακολουθήσε η εξήγηση ότι είναι από τα βοθρολύμματα που φτάνουν στη Μεταμόρφωση και με επεξεργασία δευτέρου βαθμού καθαρίζει τόσο πολύ και έτσι χύνεται στον Σαρωνικό. Επειδή όμως δεν συμβαίνει αυτό με όλα τα βοθρολύμματα της Αττικής, στόχος του υποψηφίου Περιφερειάρχη θα είναι αυτό ακριβώς.

Ακούγοντας αυτό η Ολγα συνεχισε : "Δε μου λέτε, καλά τα λέτε, καλά τα λέτε, λεφτά από που θα βρείτε?"  ... το γνωστό της πλέον κατινίστικο ύφος που λίγο  έχει σχέση με δημοσιογράφο. Οι γνωστές αοριστίες ακολούθησαν ως απάντηση.