ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τρίτη, Οκτωβρίου 19, 2010

Σκυλακάκης στο Ευρωκοινοβούλιο : Ο κύριος Γιούνκερ το ομολόγησε ότι η Ε.Ε. γνώριζε για το πραγματικό έλλειμα της Ελλάδας - ΒΙΝΤΕΟ


Η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να αναλάβει την ευθύνη για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, αλλά η Ευρώπη δεν μπορεί να παριστάνει την  τάχαμου έκπληκτη για το δήθεν βρώμικο παιχνίδι που παίξαμε, αφού πρόκειται για ένα παιχνίδι με διεθνείς όρους και στα πλαίσια που έθεσε και η ίδια η Ευρώπη χρόνια τώρα και για τον εαυτό της ως εννιαία οντότητα αλλά και για τα κράτη-μέλη. 

Χθές βράδυ ο Θεόδωρος Σκυλακάκης έκανε μια σύντομη αλλά περιεκτική παρέμβαση για το θέμα του πραγματικού μεγεθους του ελληνικού ελλειματος και τις δηλώσεις Γιούνκερ, από τις οποίες συνάγεται το συμπέρασμα ότι η Ε.Ε. γνώριζε για το πραγματικό μέγεθος του προβλήματος και απλά επέλεξε να αντιδράσει "πολιτικά", δίνοντας συγκατάθεση δηλαδή να μην βγει το πρόβλημα στην δημοσιότητα και να δωθεί πολιτικός χρόνος στην τότε ελληνική κυβέρνηση του Καραμανλή ... χρόνος ο οποίος όπως όλοι οι Ελληνες ξέρουν σπαταλήθηκε χωρίς καμία προσπάθεια για μέτρα και μεταρρυθμίσεις, αλλά για να ψηθεί όλη η χώρα και ο πολιτικός κόσμος στο τηγάνι των σκανδάλων και των λαμογιών.

Δειτε το βίντεο παρακάτω