ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Πέμπτη, Οκτωβρίου 21, 2010

To FILMBOY τώρα και σε τηλεοπτική εκπομπή! Το πρώτο blog που πάιζει και TV! Καθε Σαββατο 18.30 στο Κανάλι 10 με την Αθηνα Γκαντήραγα


Με την σταθερη ανοδική πορεία που είχε το kostasblog, ήρθε η ώρα να γίνει site χωρίς όμως να χάσει το blogarιστικο του ύφος. Το νέο filmboy.gr έχει επίσης μια σταθερά ανοδική πορεία και είναι το πρώτο blog που αποκτά και εκπομπή στην τηλεόραση! Kάθε Σάββατο στις 18.30 στο Κανάλι 10, η  γλυκιά Αθηνά Γκαντήραγα θα παρουσιάζει την εκπομπή "Παμε Σινεμα", με trailers, ύλη και επιμέλεια θεμάτων από το Filmboy.
Το Filmboy.gr είναι το  στέκι μας για να βλέπουμε τα νέα trailers του  Hollywood (και όχι μόνο) πιό γρήγορα από όλους ή να διαβαζουμε καμια κριτική καινουργιων ταινιών αν δυσκολευόμαστε να αποφασίσουμε σε πιό έργάκι να κλείσουμε θέση.

Του Filmboy του αρέσουν οι υπερπαραγωγες επιστημονικής φαντασίας, τα ατμοσφαιρικά μυστηριώδη θρίλερ, τα λουσμένα στο αίμα horrors, οι κωμωδίες -ρομαντικες, πνευματώδεις ή χοντροκομένες- αλλα ρίχνει και κλεφτές ματιές στον ευρωπαϊκό κινηματογράφο ... καμιά φορά αν το πιάσει το διαβαστερό του, διαβάζει και γράφει και για την ιστορία του κινηματογράφου!

"Παμε Σινεμα" με την γλυκιά Αθηνά Γκαντήραγα, κάθε Σάββατο στις 18.30 στο Κανάλι 10. 

Filmboy, kαλοτάξιδο και στην TV ρε boy!