ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Δευτέρα, Οκτωβρίου 18, 2010

Παντελάκη: Συμμετέχετε με την εκπομπή σας στο πολιτικό παιχνίδι κύριε Χατζηνικολάου

ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ: Το ξέρουμε ότι συμμετέχετε με την εκπομπή σας στο πολιτικό παιχνίδι, αλλά δεν είναι αναγκη να φαίνεται αυτό τόσο πολύ στο πάνελ... (!!!!)
ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Πάμε για διαφημίσεις και συνεχίζουμε με την κυρία Παντελάκη  που θεωρεί ότι κάνω στημένη εκπομπή

Κόλπος ήρθε στον Χατζηνικολάου πριν λίγα λεπτά. Εκνευρισμένη που δεν της έδιναν τον λόγο η Ελπίδα Παντελάκη, υποψήφια δήμαρχος του ΚΚΕ στον Πειραιά, τον κατηγόρησε ευθέως και στα ξαφνικά ότι συμμετέχει στο πολιτικό παιχνίδι! Ο Νικόλαος πάγωσε στιγμιαία για 1-2 λεπτά, δεν σχολίασε (ενώ εμφανώς "φόρτωνε") και στη συνέχεια έκανε break για διαφημίσεις, επαναλαμβάνοντας σε παρεξηγημένο ύφος την κατηγορία που εκστομισε η. Θα θέλαμε να βρισκόμαστε στο πάνελ κατά την διάρκεια του διαφημιστικού διαλλείματος από μια μεριά να δούμε αν άστραψε ως συνηθως ο Χατζηνικολάου. Με το τέλος του break, η παντελάκη τα μάζεψε, λέγοντας πως εννοούσε στημένο το παιχνίδι τον αυτοδιοικητικών ...καμία σχέση με αυτά που είπε πριν λίγα λεπτά μιας ανέφερε ξεκάθαρα τον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή του. 

Έτσι πάει για όποιον πάει να το παίξει μάγκας βερεσέ ... κάψιμό πριν το διαφημιστικό διάλλειμα, άλλειμα με μέλι και γλύψιμο μετά τις διαφημίσεις!