ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Πέμπτη, Οκτωβρίου 21, 2010

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - Η ξαφνική αγάπη Αλαβάνου για τον Στέφανο Μάνο! ΒΙΝΤΕΟ



Μωρέ μήπως να φτιάξουν κανένα καινούργιο κόμμα? Την Φιλελεύθερη Αριστερή Πρόοδο ... 

Αν δεν το δεις δεν μπορείς να το πιστέψεις. Ο Αλαβάνος εμφανίστηκε πολύ διαφορετικός προχθές στην Ανατροπή. Μάλιστα έκανε "μέλια" με τον Στέφανο Μάνο. Σε ορισμένες στιγμές θα μπορούσες να τον πεις και γλυκομίλητο! Είναι που κατεβαίνει υποψήφιος στην περιφέρεια ή μήπως οι εξελίξεις της ζωής και του κομματος του τον έκαναν να κατεβάσει στροφές και να ωριμάσει? 

Ο πρωην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και νυν υποψήφιος στη νομαρχία Αττικής, είχε μια ανεξήγητη συμπεριφορά καθ' όλη τη διάρκεια της συζητησης στην εκπομπή του Πρετεντέρη. Καταφερόταν ενάντια στο Πρωτόπαπα του ΠΑΣΟΚ και στον Παυλόπουλο της ΝΔ, ενώ χωρίς καν να τον διακόψει ή να διαπληκτιστεί μαζι του ο πρώην σύντροφος του Θόδωρος Μαργαριτης -στέλεχος  πλέον της Δημοκρατικής Αριστεράς- έγινε δέκτης απαξιωτικής συμπεριφοράς. 

Παράλληλα -και αυτό είναι το καλύτερο- ήταν γλυκομίλητος με τον Στέφανο Μάνο που καθόταν δίπλα του, επικαλούμενος πολλές φορές την αυθεντία του σε θέματα οικονομίας, αλλά και υποστηρίζοντας τον πολλές φορές. Αν κανείς δεν είδε την εκπομπή ή δεν δει το παραπάνω βιντεάκι είναι λίγο δύσκολο να φανταστεί την όλη φάση.