ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τετάρτη, Οκτωβρίου 27, 2010

Δριμεία επίθεση Ραγκούση προς Σαμαρά: Το μεγαλύτερο προβλημα του είναι ότι διεξάγει έναν ανειλικρινή αγώνα


Στο πρωινό του MEGA και στους Καμπουράκη-Οικονομέα έδωσε συνεντευξη σήμερα ο Ραγκούσης. Η συνεντευξη του έκλεισε με την εκτίμηση ότι ο Αντώνης Σαμαράς έχει μεγάλο προβλημα και δεν απηχεί στην κοινωνία γιατί διεξάγει έναν ανειλικρινή αγώνα, όπου τίποτα από αυτά που υποσχεται δεν μπορεί να επιτευχθεί.

Καταρχήν να σημειώσουμε -αν θέλουμε να μιλάμε την αλήθεια- ότι κάθε πολιτικός αγώνας (και δη αυτός των ελληνων πολιτικών) είναι ένας ανειλικρινής κατα βάση αγώνας, με ωραιοποιήσεις, αναβολές τις αλήθειας,  προγραμματισμένες αποκαλύψεις, μισές αληθειες, ολόκληρα ψεματάκια ή/και κατάμουτρες ψεματάρες κτλ. Εκεί που θα συμφωνήσουμε είναι ότι  τα μαγικά κόλπα που υποσχεται ο  κ. Σαμαράς κατατάσονται στις ... επικινδυνες ψεματάρες!  
Σαν Ελληνες οφείλουμε πλέον να σταματήσουμε να νανουριζόμαστε με καταμουτρες ψεματάρες. Αυτές έχουμε πληρώσει ακριβά και δεν το καταλαβαίνουμε. Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος διαφυγής, είναι δύσκολο να το αποδεχτούμε αυτό, αλλά αν δεν το αποδεχτούμε τώρα -πάνω στην κόψη του ξυραφιού- δεν θα έχουμε άλλη ευκαιρία. 

Καλό θα ήταν να το καταλάβουμε όλοι οι Ελληνες, αλλά επειδή αυτό δεν γίνεται, αρκει να το καταλάβει η πλειοψηφία έστω και αν είναι η λεγόμενη σιωπηλή πλειοψηφία, άνθρωποι που συναισθάνονται την πολυπλοκότητα της κατάστασης μας, αναλογίζονται ο καθένας και τις δικές του ευθύνες, τηρούν στάση αναμονής και δεν προβαίνουν σε χονδροειδείς εκτιμήσεις και αξιολογήσεις.