ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Δευτέρα, Ιουλίου 26, 2010

Τελικά είδε τον γιο του ο δολοφονος Μαζιώτης. Θα επισκεπτεται την Ρουπα ανα τακτα χρονικά διαστηματα

Σχόλιο Αντii: Νικο Μαζιωτη, το "συστημα" σου ικανοποιησε όλα τα αιτηματα (μόνο πόρνη δεν θα σου φέρουνε στο κελί) , οπότε σταματα τα κοριτσιστικα κλαψουρισματα για τις συνθηκες κρατησης. Ότι παθαινεις το αξίζεις. Ετσι και αλλιως οι ιδεολόγοι του κολου σαν εσενα πρέπει να αναλαμβανουν τις ευθυνες τους και να σηκωνουν τον σταυρό τους (αφου εχουν σκοτωσει πρωτα άλλους και οι οικογενειες τους τραβανε το δικό τους σταυρό)


Έληξαν πριν απο λίγη ώρα (χθες Κυριακή) η απεργία πείνας του Ν. Μαζιώτη και του Κ. Γουρνά καθώς και η αποχή συσσιτίου 90 περίπου κρατουμένων σε όλη τη χώρα σε ένδειξη συμπαράστασης στο αιτήμα του Νίκου Μαζιώτη να δει το νεογέννητο παιδί του.

Ο Νίκος Μαζιώτης μεταφέρθηκε σήμερα
(Κυριακή) το πρωί στο νοσοκομείο Αλεξανδρα και επισκέφθηκε τη σύντροφό του Πόλα (Παναγιωτα) Ρούπα η οποία...γέννησε χθες τον γιο τους με σωστή φροντίδα από τους γιατρούς και ΧΩΡΙΣ την παρουσία της αντιτρομοκρατικής σε κανένα στάδιο της διαδικασίας. Σχεδόν βέβαιη θεωρείται και η ικανοποίηση του δεύτερου αιτήματός του να επισκέπτεται την μανα του παιδιού του στον Κορυδαλλό. Η απεργία πείνας και η αποχή συσσιτίου έληξε.