ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Πέμπτη, Ιουλίου 29, 2010

Έχασε τα πάντα στον ηλεκτρονικό τζόγο και έβαλε τέρμα στη ζωή του

Τραγική ιστορια αλλα και τόσο συνηθισμενη. Τραγικη...
 
Νεαρός πατέρας, έχασε ότι είχε και ότι δεν είχε και ακολούθως έκοψε το νήμα της ζωής του, αφήνωντας στο δρόμο γυναίκα και 6 ανήλικα παιδιά.
Οι χιλιάδες συμβουλές που του έδωσε ο πεθερός του πήγαν χαμένες.Τώρα, πρέπει να βρεί τη δύναμη να σηκώσει απο το πάτωμα τη χήρα κόρη του και μαζί να μαζέψουν τα κομμάτια της μαυροφορεμένης πλέον οικογένειάς τους.
Όπως δήλωσε συντετριμένος στο
Σίγμα ο πεθερός του αυτόχειρα, τον συμβούλευαν να μην παίζει αλλά μάταια. Μέχρι που έφτασε στο σημείο να τα χάσει όλα και ακολούθως να θέσει τέρμα στη ζωή του.
Ο παππούς δεν έμαθε ποτέ του τι είναι τα φρουτάκια. Τη ρουλέτα ακουστά την είχε. Το καζίνο δεν υπήρχε στο λεξιλόγιό του.
Ήξερε όμως πολύ καλά τι είναι το ψωμί και το γάλα, παρόλο που ο γαμπρός του σπάνια έφερνε στο σπίτι.Αυτοκίνητο 5.000 ευρώ πωλήθηκε 500, για να δωσει ακόμη λίγη τροφή σε αυτή την αρρώστια που έτρωγε σιγά σιγά την ψυχή μιας οικογένειας.
Ο αυτόχειράς έπαιζε ακόμα και τα χρήματα των παιδιών του και το Σάββατο έπαιξε τα τελευταία του 800 ευρώ. Στη συνέχεια αυτοκτόνησε αφήνοντας έξι ανήλικα παιδιά.
Λίγα λεπτά μετά το στερνό αντίο που έστειλε στο παιδί του, σκούπισε τα δάκρυά του και συνάντησε συνεργείο του Σίγμα θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα σε όλο τον κόσμο, να μην καταστραφούν κι άλλες οικογένειες απο τον τζόγο.
Ένα ηχηρό ράπισμα στους αρμοδίους αυτού του τόπου που θα κληθούν σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο να πάρουν αποφάσεις για τον ηλεκτρονικό τζόγο.