ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Δευτέρα, Ιουλίου 19, 2010

Σεχτα : “Κύριοι Δημοσιογράφοι ήρθαμε στη πόρτα σας. Την επόμενη φορά όμως θα έρθουμε στα σπίτια σας”

Να κλεισει αμέσως το indymedia, είναι εκτος συνταγματος και νόμου. 
Αν δεν γινουν τετοιες κινησεις, αυτο θα σημαινει ανοχη και θα δηλωνει φόβο. Θα πρεπει να κανουν όλες αυτές τις κινησεις που θα οδηγήσουν στα αντιθετα αποτελεσματα από αυτά τα οποία στοχεύουν οι τρομοκρατες. Όλη η κοινωνια μαζί πρέπει να συνθλίψει αυτή τη μειονότητα. Έχουμε προβλήματα με το πολιτικό και κοινωνικό μας σύστημα αλλά δεν χρειαζόμαστε κανένα τρομοκράτη να το παίζει καουμπόης και μαγκας, σπέρνοντας τον θάνατο. Η απαντηση στην τρομοκρατια μετά το σημερινό πρεπει να ειναι εννιαια από όλη τη κοινωνία...κράξιμο για τους τρομοκρατες και παταξη της τρομοκρατιας.

Με επικύρηξη δημοσιευμένη τον περασμενο Απριλιο στη μιντιακη τους ναυαρχιδα indimedia.gr οι Σεχτάδες είχαν ενημερώσει ποιούς δημοσιογραφους είχαν στο στόχο.

“Κύριοι Δημοσιογράφοι ήρθαμε στη πόρτα σας. Την επόμενη φορά όμως θα έρθουμε στα σπίτια σας.” έγραφε η προκήρυξη της “Σέχτας Επαναστατών” μετά την επίθεσή της με ρίψεις πυροβολισμών στο κτίριο του τηλεοπτικού σταθμού ALTER στις 17 Φεβρουαρίου 2009. Στην συνεχεια μέσα από τη ναυαρχίδα της τρομοκρατίας το indymedia.gr στοχοποιηθηκαν δημοσιογραφοι όπως ο Γκόλιας, Χατζηνικολάου, Θεωδοράκης, Τέλλογλου, Κουλογλου, Τρεμη, Τραγκας, Χιωτης, Ευαγγελατος, Σόμπολος, Καραϊβαζ, Παπαγιαννης