ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τρίτη, Ιουλίου 20, 2010

Πήγε σαν το σκυλί στ' αμπέλι - R.I.P. Σωκράτη!

Συγκλονισμένη συσσωμη η ελληνικη μπλογκοσφαιρα από τη χθεσινή μέρα ορόσημο.

Η κηδεία του Σωκράτη Γκιόλια θα γίνει σημερα στις 16.30 στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων της Ηλιούπολης. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα είναι ανοιχτή σε όλους όσοι νιώθουν ότι με τη μαζική παρουσία κόσμου μπορεί να δώθει ένα ηχηρό μήνυμα στην τρομοκράτια και στους σάπιους υπάνθρωπους της ή έστω να αποτίσουν φόρο τιμής και σεβασμού στον δολοφονημένο δημοσιογράφο.

Αναμεικτα συναισθήματα οργής φόβου και σαστημάρας από χθες το πρωί. Το πάγωμα των πρώτων πολλών ωρών ήταν κάτι πέρα από εμφανές και μάλιστα πάρα πολύ αλλόκοτο. Το φονικό έγινε στις 5.30, ενω η είδηση αρχισε να διαδίδεται κατά τις 7, αρχης γενομενης από το Mega. Ακόμα και το ίδιο το troktiko άργησε πάρα πολύ να γράψει κάτι, ενώ το πρώτο του post ήταν λιτό και περιεκτικό:  "Αντίο Σωκράτη, Καληνύχτα Ελλάδα".

Το ιντερνετ αν και πιάστηκε αρχικά στον ύπνο μέσα σε λίγες ώρες, κατακλείστηκε από posts, άρθρα και μηνύματα πολιτών και συνανθρώπων. Κανένας ακόμα δεν έχει καταλάβει το μέγεθος του γεγονότος και τη σημασία του σε πολλά επίπεδα. Σίγουρα οι επόμενες ώρες και μέρες, και τα όποια αποτελεσματα των ερευνών, θα μπορέσουν να μας κάνουν να εκτιμήσουμε καλύτερα την κατάσταση, τα κίνητρα και τις συνθήκες. Είναι βέβαιο όμως ότι το συγκεκριμένο γεγονός δεν είναι καθόλου άσχετο με τη κρίση,την παρακμή και την κατάρευση που βιώνει η χώρα μας το τελευταίο διαστημα, ως αποτέλεσμα  της δράσης μας όλων των προηγούμενων ετών και δεκαετιων.