ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Σάββατο, Ιουλίου 24, 2010

Δειτε τι γραφουν taxalia για το κλεισιμο του troktikou! Tarezilia...ντροπη τους

Update: Τελικα ηαναρτηση που απεικονίζεται παραδίπλα διεγράφη από το blog taxalia. οι διαχειριστές έγραψαν πως  την ανερτησε ένα μελος τους χωρις να ελεγχθει από άλλους. "Η αναρτηση δεν συμφωνουσε με το πνευμα και στυλ του blog". Ξηγηθηκαν καλα, οπότε το παρακάτω μενει μόνο ως ιστορία 


Σαν αλλη Ρικα Βαγιαννη λιγες ωρες μετα την ανεπισημη ανακοινωση ότι κλεινει το troktiko, taxalia γεματα κουτοπονηρια και καχυποψια, δηλωνουν πως πιστευουν ότι αυτό είναι διαφημιστικό κόλπο. Λες και τα παιδια που δουλευαν μαζι με τον Σωκρατη Γκόλια, θα παίξουν ένα τόσο βρωμικό παιχνιδι και όλα αυτα πανω στη μνημη του -πριν πεντε μερες δολοφονημένου- Σωκρατη. Αισχός κύριοι εκει staxalia!

Δυστυχως καταφερομαι εναντια σε ένα άλλο Blog, αλλα δεν αντεχω τέτοιες συμπεριφορές, νομιζω εμεις οι ίδιοι που ασχολουμαστε με το bloggarισμα θα πρεπει να στιλιτευουμε τα κακως κειμενα του χωρου, μόνο ετσι θα μπορεσουμε να θωρακιστουμε από τις εξωθεν πιεσεις.

Εκτος και αν ειναι γνωμη μόνο αυτου που υπογράφει και δεν το συμερίζεται γενικοτερα το site. Την ωρα που σχεδιάζονται ένα σωρο πραγματα για να ελεγχθει με αρνητικό τροπο η μπλογκοσφαιρα, δεν εχουμε την πολυτελεια να λασπωνουμε ο ενας τον αλλον.