ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τρίτη, Ιουλίου 20, 2010

Πορτοσάλτε είσαι μεγαλος μπινές! Μην ξεχνας ότι οι τρομοκράτες σε εχουν και σενα στα τεφτέρια τους...αρα δεν είναι θέμα blog!


Πορτοσάλτε πρέπει να ντρεπεσαι για όλα αυτά που είπες χθες στο δελτιο του ΣΚΑΙ.  Σατυρος και συ και η κοπελιά που έβαλες για παρουσιάστρια εκεί να σου κάνει πασούλες, για να λες τις μλκσ σου

Το να γίνεται συζητηση για την ασυδοσία μερικών που εκμεταλεύονται την ανωνυμία των μπλογκς, είναι θεμιτό. Αυτό όμως κύριε Αρη Πορτοσάλτε, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να είναι θέμα συζητησης λιγες ώρες μετά την δολοφονία ενός ανθρωπου και δη συναδέλφου σου. Δεν έχεις καθόλου την ανθρωπινη αίσθηση? Τι είσαι ρομπότ? Δεν σου περνάει καθόλου από το μυαλό, ότι ο φιλελευθερισμός που εκπροσωπείς -και καλά κανεις- προσφέρεται ωστε να είσαι ένα από τα επόμενα θύματα, τέτοιων οργανώσεων? Τα blogs σου εφταιξαν? Η Σεχτα Επαναστατων, την ανωνυμια των blogs είχε στο μυαλό της κάνοντας αυτή την δολοφονία? Προτείνουμε λοιπόν να απολυθείς σήμερα κιόλας για την ασχετοσυνη σου την οποία επέδειξες προκλητικά σχολιάζοντας την υπόθεση της δολοφονίας... εκτός και αν σε έβαλαν άλλοι να τα πεις, για την ανωνυμια των blogs, κάτι το οποίο επειδή έκανες με αυτόν τον απροκάλυπτο τρόπο είναι γελοίο και αναποτελεσματικό ... αρα είσαι και γελοίος και αναποτελεσματικός στην προπαγανδα σου.

Όσο και να νομιζεις ότι είσαι ανωτέρου επιπεδου δημοσιογραφος και διαφορετικός από τον Γκόλια, να σε ενημερώσουμε ότι και ο Γκόλιας είχε πολιτικες πεποιθησεις και συμπαθειες και εσυ έχεις. Ετσι είναι η δημοσιογραφια...μεχρι ενα σημειο μπορει να ειναι αντικειμενικη, αλλα από κει και πέρα μπαινει και το υποκειμενικό στοιχείο. Επομένως αυτό που γινόταν στο troktiko, δεν διεφερε καθόλου στην ουσία του από την μονοπατη ενημερωση που παρουσιάζεις στα δελτία ειδησεων που εσύ διευθύνεις.