ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τρίτη, Ιουλίου 20, 2010

Χεστες της Σεχτας, χθες κανατε το μεγάλο σας λάθος. Τα blogs και οι ανθρωποι θα συνεχίσουν να αναπνέουν ...

...εσεις θα σαπίσετε εκει που σας αξίζει κοπροσκυλα! Υπαρχουν ένα σωρό πραγματικα καθάρματα στην Ελλαδα και εσείς επιλέξατε να ασχοληθείτε με τους ειδικους φρουρούς και την αστυνομικίνα των 1200 ευρώ και με τον bloggerιστα  Γκιολια που ούτε αλεξισφαιρη λιμουζινα είχε, ουτε φουσκωτους, ουτε εβγαινε να το παίξει star.

Συγκλονισμένη συσσωμη η ελληνικη μπλογκοσφαιρα από τη χθεσινή μέρα ορόσημο. 

Πολλοί λίγοι είναι αυτοί που στέκονται στο γεγονός διαφωνίας τους με τον τρόπο λειτουργίας του δημιουργήματος του Σωκράτη Γκιόλια, του troktiko. Οί πιό πολλοί καταλαβαίνουν ότι εδώ πρόκειται για τρομοκρατία διαφόρων υπανθρώπων προς την αστική μας δημοκρατία. Με τα οποια προβλήματα αυτή έχει, η συντρηπτική πλειοψηφία δεν δεχεται ότι με τη βία θα βγει κάτι καλό και σωστό ή κάτι που θα καλυτερέψει τη ζωή του...και σε κάθε περίπτωση ΔΕΝ μπορεις να απαγορεύεις στο άλλον να έχει άλλη οπτική, σκοτωνοντας τον. Και αν νομίζεις ότι μπορείς -όπως το νομίζουν αυτά τα βρωμερά σκουλίκια της Σεχτας και της κάθε Σεχτας- τότε μάλλον ήρθε η ώρα, με  αυτή τη λάθος κίνηση που έκαναν χθες, να χωρίσουμε ο καθένας τα τσανακια του και να αρχισουμε πόλεμο. Γιατί δεν μπορούμε να το κρύψουμε, κάποιες φορές εμεις οι πολίτες δικαιολογουσαμε κάποιες από τις ενεργειες των τρομοκρατων. Και καναμε λάθος τυφλωμενοι από την αδικία...Αυτό που έγινε όμως χθες ήταν αδιανοητο! 

Κάνατε το μεγάλο σας λάθος ! Σκοτωσατε έναν νεο ανθρωπο από μας, που μπορει να ειχε ξεχωρίσει αλλά δεν είχε αμυθητες περιουσίες, ουτε απεριοριστη δυναμη, ουτε έπαρση.  Είχε τα ελαττώματα του, έκανε κάποια πραγματα όπως όλοι μας, σωστα ή λάθος, αλλά δεν έκανε κάτι για το οποίο να αξιζε αυτό που του κάνατε, ουτε και η αμοιρη οικογενεια που αφήνει πίσω. Υπαρχουν ένα σωρό πραγματικα καθάρματα στην Ελλαδα και εσείς επιλέξατε να ασχοληθείτε με τους ειδικους φρουρούς και την αστυνομικίνα των 1200 ευρώ και με τον bloggerιστα  Γκιολια που ούτε αλεξισφαιρη λιμουζινα είχε, ουτε φουσκωτους, ουτε εβγαινε να το παίξει star.

Ξέρουμε πολύ καλά και το λέτε ξεκάθαρα σε προηγουμενη προκηρυξη σας, ότι αυτό είναι σταθερη επιλογή σας, στρατηγική. Δεν είναι λάθος που κάνατε και θα το μετανιώσετε. Εχετε κυρήξει πόλεμο ακόμα και σε κάθε μικροαστο Ελληνα επειδη τον θεωρείται, αναλωσιμο προβατο που στηριζει με την απραξια του της κυβερνησεις και το κατεστημενο ... και γιαυτό του αξίζει να πεθανει. 

Μπορει να είμαστε προβατα αλλα το κέφι σας δεν θα γίνει. Θα κρυβεστε μια ζωή στα καταγωγια, θα είσαστε μειοψηφία ΠΑΝΤΑ, καπου-καπου θα χαίρεστε που κανετε κακό σε μερικους ανθρωπους και στο τελος θα πνιγεστε μεσα στη γραφικοτητα σας στη φυλακη.