ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Πέμπτη, Ιουλίου 22, 2010

Μπακογιαννη : Τα ιδια δικαιωματα που εχουν τα αλλα blog, πρεπει να εχει και το indymedia ... Απο που και ως που υπαρχει ασυλο τρομοκρατων ή υποψηφιων τρομοκρατων?

                                                                                                  
Μιλωντας στο ραδιόφωνο «Κανάλι Ενα» του Πειραιά, η Μπακογιάννη είπε πολλά και διάφορα για τη τρομοκρατια, το indymedia και τα υπόλοιπα blogs...

« Τα ιδια δικαιωματα που εχουν τα αλλα μπλογκ τα ιδια θα πρεπει να εχει και το indymedia,. Οπως τα τα υπολοιπα blog εχουν καποιον επισημο διαχειριστη και αν ξεπερασουνε τα ορια έχει τη δυνατότητα ο κυριος Σφακιανακης να παρέμβει, το ίδο πρέπει να ισχύει και για το indimedia . Απο που και ως που υπαρχει ασυλο τρομοκρατων ή υποψηφιων τρομοκρατων? »

« Η τρομοκρατια ειναι πλεον πολυ πιο ακραια απ' ότι τη γνωριζαμε στο παρελθον»

« Δεν μπορει η πολιτεια να ανεχεται είτε να κατασκευαζονται βομβες μεσα στο πολυτεχνειο, ειτε να
υπαρχει blog που να στοχοποιει ανθρωπους...αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα, δεν υπαρχουν σε καμια αλλη χωρα του κόσμου »

« Δεν ειναι δυνατον η κοινωνια να μην αντιδρα...πολεμος με την τρομοκρατια μονο με ανακοινωσεις των κομματων δεν γινεται...χρειαζεται καθολικη αντιδραση...δεν γινεται να αντιδρουμε μονο 24 ωρες, κροκοδειλια δακρυα, να εξυμνουμε το νεκρο τρεις μερες και μετα τελειωσαμε και δεν αντιλαμβανομαστε οτι αυτοι οι κυριοι κανουνε παρτι »

« Πρεπει να γινουν συλλαλητηρια για τη τρομοκρατια...την πρωτοβουλια για τα συλλαλητηρια θα πρεπει να την παρουν ολα τα κομματα μαζι. Χρειαζεται θετικος πολιτικος ακτιβισμος »

« Η τρομοκρατια πρωτα νικιέται πολιτικα και μετα αστυνομικα. Πρωτα περνει το μυνημα ότι δεν έχει κανενα, μα κανενα υποστηρικτη στην κοινωνια και μετά επεμβαινει η αστυνομια. Δεν θεωρω ότι ο κ Χρυσοχοϊδης εχει καποια προσωπικη ευθυνη που δεν εχει παταξει στο συνολο της την τρομοκρατια »