ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Πέμπτη, Ιουλίου 22, 2010

Τρομερο θανατηφόρο δυστυχημα στην Αλεξανδρεια Ημαθειας - Τρεις τελικά οι νεκροι και τουλαχιστον 15 τραυματιες


Τρομερο δυστυχημα συνεβη πριν δύο περιπου ώρες έξω από την Αλεξανδρεια. Φορτηγο συγκρουστηκε με τουριστικό λεωφορείο με 51 επιβαίνοντες. 3 τελικά οι νεκροι  και 15 τραυματιες αναμεσα τους και αρκετά παιδιά και εφηβοι. Μέσα στους νεκρους ο οδηγός του φορτηγου και ένας παπας. Το λεωφορειο ξεκινησε από το Κιλκις και κατευθυνόταν προς Βεροια. Δεν εχουν γίνει ακόμα γνωστές οι λεπτομερειες για το τι ακριβως συνεβη. Συγκροουμενες πληροφοριες, με καποιους να λενε ότι το λεωφορειο έχασε τον έλεγχο και κάποιους άλλους να λενε ότι εφταιγε το φορτηγό. Οι 15 τραυματιες φαινεται να μην είναι σε κρισιμη κατάσταση, λενε οι πρωτες πληροφοριες. 

Update:Οι περισσότεροι τραυματίες διακομίζονται στο νοσοκομειο της Βεροιας. Οι δύο σε σοβαρότερη κατάσταση (τρεις ήταν και ο ένας κατέληξε)

Update: Ο Παπας ειχε διοργανώσει την εκδρομη προσκηνηματικου χαρακτηρα, αππό το χωριό Καστανουσα του Κιλκίς, σε Μονη της Ημαθείας, συμφωνα με πληροφοριες του τουριστικου πρακτορα. Υπαρχουν συνεργεια και η πυροσβεστική που προσπαθουν να κοψουν το μπροστινο μερος του λεωφορειου, ώστε να απεγκλωβίσουν τον οδηγο που ειναι ακόμα εγκλωβισμενος. Δεν υπαρχουν αγνοουμενοι.