ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τετάρτη, Ιουλίου 28, 2010

Σεχτα 1 : " Μετά αυτό μας το χτύπημα, θέλαμε κάτι παραπάνω... Επιζητούσαμε το άλμα για την έφοδο στον ουρανό"


Το πρωτο κομματι της προκηρυξης αναφερεται στο ποτε και γιατι συστάθηκε η Σεχτα Επαναστατων και πως αναπτυσεται σημερα.

Σχολιο Antii : Μιλαμε για αναπηρα στο μυαλό ατομα. ο μεγαλοιδεατισμός τους σε συνδυασμό με της καφριλα τους τους κανουν τρομερα επικυνδυνους και πρεπει η υπολοιπη κοινωνια να τους εξαϋλωσει. Κανενας φοβος δεν πρεπει να κυριευσει την κοινωνια...αυτοί ότι είναι να κανουν θα το κανουν, όποιον ειναι να εκτελεσουν θα το κανουν. Όσο περισσότεροι μιλαμε όμως τόσο πιό πολύ θα χανεται η ηλιθια θεωρια τους. 

Ενα highlight αυτής της ενότητας είναι ότι αποκαλουν εαυτους αεργους και ομολογουν ότι κάποιοι μεσα στην οργανωση φροντιζουν για να ειναι αεργοι, αρα τους χρηματοδοτουν.


......Έτσι πριν 1,5 χρόνο φτιάξαμε τη Σέχτα Επαναστατών, που έγινε το όχημα διαφυγής μας από τη γ... ησυχία του κόσμου-φυλακή που ζούσαμε. Δύο-τρία όπλα για αρχή, μερικά
βιβλία και κάποιες παραβατικές γνώσεις από προηγούμενες εμπειρίες του παρελθόντος, συνδυάστηκαν με αρκετά «κιλά» αποφασιστικότητας και τη σιγουριά της συνείδησης που έλεγε: ή άνθρωπος ή γουρούνι, ή μαχητής ή υπόδουλος, ή επανάσταση ή συμβιβασμός με την παραίτηση. Κι έτσι ξεκινήσαμε.

Όταν ζεις σε έναν ατέρμονο αγώνα, σε κάνει να οξύνεις τις ικανότητες και τη σκέψη σου, ενώ ταυτόχρονα σου προσφέρει την ευχαρίστηση ότι έχεις αντιτεθεί στη μοίρα που προορίζανε για σένα. 
Όμως θέλαμε κάτι παραπάνω... Επιζητούσαμε το άλμα για την έφοδο στον ουρανό. Μετά το τρίτο μας χτύπημα, θέσαμε στον εαυτό μας το ζήτημα της αναβάθμισης της δράσης μας, που εμπεριείχε κάποιες απαραίτητες προϋποθέσεις. 


Έτσι περάσαμε σε μία δημιουργική αφάνεια με σκοπό να αναδυθούμε πιο ικανοί, πιο ουσιαστικοί, πιο επικίνδυνοι. Σε αυτό το διάστημα αρκετοί από εμάς εκπαιδευτήκαμε στα όπλα, μάθαμε νέες τεχνικές, διαβάσαμε, ενημερωθήκαμε για άγνωστες μέχρι τότε καταστάσεις αγώνα, ανταλλάξαμε εμπειρίες και σκεπτικά με άλλους μαχητές και ανεφοδιαστήκαμε στον υλικοτεχνικό τομέα.

Παράλληλα οι υπόλοιποι μαχητές μας δεν έμειναν ανενεργοί. Δημιούργησαν ένα απαραίτητο δίκτυο πληροφοριών, συνέλεξαν στοιχεία, φρόντισαν τη συνειδητή αεργία μας και πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στο σκοπό της Επανάστασης και την αξιοπρέπεια του εαυτού τους. .....