ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τετάρτη, Ιουλίου 28, 2010

Στοχοποιειται και ο Παπαγιαννης ονομαστικα στην προκηρυξη της Σεχτας

Περιμενοντας ολόκληρη την προκηρυξη της Σεχτας Επαναστατων που θα δημοσιευθεί σε λίγες ώρες στα ΝΕΑ, διαβαζουμε διαφορες πληροφοριες που διαρρέουν δεξια και αριστερα απο την εφημεριδα, η οποια επρεπε να ντρεπετε που
την εχει στα χερια της και δεν τη δινει στη δημοσιοτητα, για να παρει μερικες χιλιαδες παραπανω φυλλα αυριο. Σχεδόν  θα κλεισει μεχρι να δει το φως της δημοσιοτητας. Ολοκληρη η προκηρυξη θα δημοσιευθει σε λιγες ώρες, αλλα μαλλον στο μεσημεριανο φυλλο της εφημεριδας τα ΝΕΑ. 

Καταρχήν οι αρχες έχουν διαρρεύσει ότι το η θεωρια "πληρωμενο συμβολαιο" , που ήταν πολυ πιθανη τις πρωτες ώρες και μερες της δολοφονιας, τελικα δεν έχει καμια σχεση με την συγκεκριμενη υποθεση (ξερουμε ότι πολλοι απο σας δεν ασπαζεστε αυτή την αποψη της αστυνομιας). Η προκηρυξη αναφερει ονομαστικα τους Π. Κωστόπουλος, Θ. Αναστασιάδης, Μ. Τριανταφυλλόπουλος , Ν. Χατζηνικολάου , Γ. Κουρής , Δ. Κοντομηνάς, αλλα και τον Παπαγιαννη! Επίσης στοχοποιουνται για ακομα μια φορα ο ανωνυμος αστυνομικός , εισαγγελέας, σωφρονιστικος υπαλληλος , διευθυντης φυλακών και κοινωνικος λειτουργος. Ενω αναφερει "Χτυπάμε τους υπηρέτες του συστήματος" και χαρακτηριζει  τον Γιόλια ως "άνθρωπο των μπράβων και των νονών της νύχτας (ελεος! σιγα μην ηταν και ο δον κορλεονε. αλλου να πατε να τα πειτε αυτα δολοφονοι του κερατα)