ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Πέμπτη, Ιανουαρίου 13, 2011

Ελλάδα 2011: Καλύτερα να σου βρίσουν τη μάνα παρά να σε πουν αντικομμουνιστή [BINTEO]



Τέρμα τα γαμησιάτικα Αλέκα ακούς!  Η μεταπολίτευση έληξε και μαζί και το ακαταλόγιστο του  κομμουνιστικού κόμματος της Ελλάδας! Ένα απλό τράβηγμα της λεπτής κουρτίνας πίσω από την οποία παίζετε όλη αυτή  η ιλαροτραγωδία του εναπομείναντα κομμουνισμού αρκεί για να ξεφτυλιστεί εντελώς το ΚΚΕ και τις "αρχές" του και να το εξισώσουν σε όρους παθογένειας με τα υπόλοιπα κόμματα στην Ελλάδα.

Ελπίζουμε αυτό το νομοσχέδιο που αμερικανοποιεί το σύστημα των κομματικών χρηματοδοτήσεων στην Ελλάδα, να μην αλλάξει από τις "πιέσεις" και τη συνενοχή  των υπολοίπων πολιτικών μέχρι να ψηφιστεί και στη συνέχεια να εφαρμοστεί  αυστηρά. Όλοι οι χρηματοδότες θα πρέπει να καταγράφονται και να δηλώνονται με την ακριβή προσφορά τους. Τέρμα τα γαμησιάτικα Αλέκα ακούς!  Η μεταπολίτευση έληξε και μαζί και το ακαταλόγιστο του  κομμουνιστικού κόμματος της Ελλάδας! Δείτε το video και φρίξτε με την αυθάδεια της Αλέκας Παπαρήγα, που για άλλη μια φορά αρνείται οποιοδήποτε έλεγχο (όπως και το σχετικό νομοσχέδιο που έρχεται σε λίγο στη Βουλή) στα οικονομικά του κόμματος.

"Δεν πρόκειται να σας δώσουμε λογαριάσμο ποιός μας χρηματοδοτεί ούτε πόσα μας δίνει. Θεμα δημοκρατίας και ΑΡΧΗ μας να μην ξέρει ο ελληνικός λαός ποιοί επιχειρηματίες ξεπλένουν χρήμα μέσω δωρεών στο Κόμμα", λέει το ΚΚΕ ... Τότε, μήπως τελικά το να είσαι μεγαλοεπιχειρηματίας και φίλος και χρηματοδότης του ΚΚΕ είναι η καλύτερη δουλειά στην Ελλάδα; Και δεν έχεις το φόβο να μη σε πιάσει η δικαιοσύνη και ξεπλένεις τα λεφτά σου και κανείς και ένα είδος φιλανθρωπίας ... σε καλύπτει η Αλέκα μην φοβάσαι.  Και κάθονται άλλοι και κάνουν ανοίγουν λογαριασμούς σε ελβετικές τράπεζες ή ακόμα χειρότερα πηγαινοφέρνουν τα μαύρα και τις επιταγές 1000 χιλιόμετρα Ελβετία-Γαλλία ... κάνε καμιά δωρεά ρε Θέμο στο ΚΚΕ να κοιμάσαι ήσυχος το βράδυ!

Γιατί όταν η κυρία Αλέκα και οι υπόλοιποι κομμουνιστές Ελλάδος δίνουν για λόγους εντυπωσιασμού τον μισθό τους στο Κόμμα, πρέπει να τα πέρνουν απο κάπου αλλού, ως "μαύρους μισθούς" και "πολλά άλλα". Και καλά θα μου πείτε, τα άλλα κόμματα μας λένε ποιους έχουν χορηγούς; Όχι, αλλά τα άλλα κόμματα ισχυρίζονται ότι δεν έχουν καθόλου, ενώ όποιους παραδέχονται ότι έχουν δίνουν τα στοιχεία κανονικά. Εάν πιαστεί κάποια χρηματοδότηση που δεν έχει καταγραφεί θα εμπλακεί η δικαιοσύνη (Μαντέλης, Τσουκάτος και ελπίζουμε πολλές άλλες περιπτώσεις πολιτικών και πολύ πιό αποτελεσματικά!). Όμως για το ΚΚΕ αυτό δεν ισχύει, τους καλύπτει όλους η σιωπή του Περισσού, με το ΚΚΕ να είναι το μόνο κόμμα που έχει επιχειρήσεις αλλά και κρυφούς χρηματοδότες, γεγονός που παραδέχεται αλλά δεν δίνει παραπανω στοιχεία πεισματικά δεκαετίες τώρα. 

Και το κομματικό μας σύστημα σιωπά για να μην του καταλογίσει κανένας ότι είναι "διώκτης κομμουνιστών" ή φασιστας και ότι καταλύει την δημοκρατία! Τέτοια είναι η διαστροφή μας τόσες δεκαετίες στην Ελλάδα, που θεωρούμε εντελώς φυσικό να μην πειράζει κανείς την Αλέκα, γιατί μετά αυτή θα τσιρίξει "Φασίστες, Φασίστες". Βέβαια υπάρχει άλλη μια πολύ σημαντική πλευρά στο όλο θέμα. Ένα αστικό δημοκρατικό συστημα σαν το δικό μας λειτουργεί πρωτίστως με "βαλβίδες αποσυμπίεσης" και το ΚΚΕ αποτελεί μια τέτοια "βαλβίδες αποσυμπίεσης" για μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού  αλλά και το σύστημα το χρησιμοποιεί για συμβολικούς λόγους (διατήρηση της πολυφωνίας κτλ). Ένα απλό τράβηγμα της λεπτής κουρτίνας πίσω από την οποία παίζετε όλη αυτή  η ιλαροτραγωδία του εναπομείναντα κομμουνισμού θα αρκούσε για να ξεφτυλιστεί εντελώς το ΚΚΕ και οι αρχές του και να το εξισώσουν σε όρους παθογένειας με τα υπόλοιπα κόμματα στην Ελλάδα.

Δείτε τη όλη την έλεϊνη ανακοίνωση του ΚΚΕ για τα σχέδια της κυβέρνησης για διαφάνεια στα οικονομικά των κομμάτων εδώ