ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Σάββατο, Ιανουαρίου 15, 2011

Αυτή είναι η φωτογραφία της Γερμανίδας των Πυρήνων της Φωτιάς


Δείτε τη φωτογραφία που πήρε στα κλεφτά η αντιτρομοκρατική από την Γερμανίδ α. Οι αριθμοι κλήσης της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας σε περίπτωση που κάποιος γνωρίζει κάτι είναι 170, 1014 και 1964 και οι πληροφορίες εξασφαλίζονται με ανωνυμία.
Το όνομα της 27χρονης είναι Marie Mayer Fee. Με μητέρα μέλος γερμανικών τρομοκρατικής-εξτρεμιστικών οργανωσεων RAF / Baader-Meinhof, η Marie έμελε να είναι από τις περιπτώσεις που λέμε "Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά". ***UPDATE [ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΞΕΔΩΘΕΙ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΥΤΕ ΑΝΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ. ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΜΦΗΣΒΗΤΗΤΗ]***. Όσοι μας βρίζουν και απειλούν να μην ποστάρουμε πρόσωπα και ονόματα τους απαντάμε ότι θα κάνουμε Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ για να συμμετέχουμε στον διασυρμό αυτών των ατόμων και στη διασπορά πληροφοριών που μπορεί να γεννήσουν άλλες πληροφορίες από ανύποπτους ανθρώπους που πιθανό να έχουν έρθει σε επαφή με τα συγκεκριμένα άτομα, όλο το προηγούμενο διαστημα. Παρακινουμε επίσης καθε blogger να το κανει αυτό. Προβλήματα υπάρχουν στην χώρα και τη κοινωνία μας, αλλά δεν επιτρέπουμε σε κανένα τσουτσέκι και κανένα κερατά που γουστάρει αδρεναλίνη  να το παίζει ήρωας πάνω στο κεφάλι ενός ειρηνικού λαού όπως είμαστε εμείς οι Ελληνες.
Πολλοί δημοσιογράφοι στα "εκτελεστικά" δελτία των 8 άρχισαν να παρεμβαίνουν στην δράση της αντιτρομοκρατικής, αναρωτώμενοι αν η συλληψη της κοπέλας έγινε με βασικό στοιχείο την παλιότερη συλληψη της μάνας της  Barbara Meyer για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση. Μιλάμε για "ατσίδες" δημοσιογράφους που με την κατινιά που τους δέρνει δεν μπορούν να σκεφτούν ότι θα υπάρχουν προφανώς καποια πολύ σημαντικά στοιχεία για να προβούν σε αυτή την κίνηση. Και πραγματι, τις τελευταίες ώρες διέρρευσε ότι η Γερμανίδα είχε τις προηγούμενες μέρες τετ-α-τετ με τους τέσσερις συλληφθέντες και υπάρχουν αποδείξεις ότι είχαν συχνές επαφές καθημερινά και ιδιαίτερα με δύο από αυτούς. Μάλιστα ο ίδιος ο συνηγορος της ομολόγησε ότι χθές "ηπιαν ένα ποτό μαζί" αν και ισχυρίζεται ότι ήταν απλοί γνωστοί.
Πέρα από αυτό όμως, η αντιτρομοκρατική προφανώς και πρέπει να προβαίνει σε ενεργειες που μερικές φορές δεν είναι και τόσο καλά στοιχειοθετημένες ή αποτελούν βεβιασμένες κινήσεις, εάν -όπως στη συγκεκριμένη περιπτωση- υπάρχουν βάσιμα στοιχεία ότι επίκειται κάποια τρομοκρατική ενέργεια. Ας μην Τσιπρίζουμε καλύτερα σε θέματα τρομοκρατίας.

Η ανακοίνωση για τη σύλληψη της Γερμανίδας αλλά και η φωτογραφία της εξεδώθει σήμερα τα ξημερώματα στις 01.00 έχει ως εξής:

Σε συνέχεια των ερευνών που διεξάγονται για την τρομοκρατία στη χώρα μας, συνελήφθη χθες (14.01.2011) το απόγευμα στην Αθήνα, από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), η Γερμανίδα υπήκοος MEYER FEE MARIE του WOLFGANG και της VARVARA , ετών 27 για συμμετοχή σε τρομοκρατική δραστηριότητα. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Δίνουμε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία της και υπενθυμίζεται ότι στους αριθμούς κλήσης 170, 1014 και 1964 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν ανώνυμα και με διασφάλιση του απορρήτου για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. 

πηγή astynomia.gr