ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τρίτη, Ιανουαρίου 25, 2011

Μπακογιάννη: Τζάμπα φιλοστοργία στην πλάτη των ελληνων πολιτών πουλάνε οι κατ'επάγγελμα παρανομούντες της μηδενιστικής Αριστεράς


Σχόλιο του antii:  Ας ελπίσουμε τα γεγονότα αυτά να γίνουν η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι και να εξυπηρετήσουν στο άνοιγμα μιας συζήτησης γύρω από την κατάργηση του Πανεπιστημιακού ασύλου για λόγους που δεν έχουν καμία σχέση με την παιδεία και την ιδεολογία αλλά αφορούν ευθέως πραξεις παρανομες. Είναι ώρα να καταλάβουν οι Αριστεριστές ότι οι άμυαλες κινήσεις τους που διαταράσουν τη κοινωνία τόσο πολύ -χωρίς να έχουν καμία υποστήριξη από αυτήν- μπορεί να γυρίσουν μπουμεραγκ στους σκοπούς τους. Η κυβερνηση πρέπει να κάνει κάτι άμεσα. 

Αιχμηρότατες οι δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννης για την κατάληψη του Πανεπιστημίου από Αριστεριστές και λαθρομετανάστες. Ορίζει με αυτόν τον τρόπο ξεκάθαρα τη θέση της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο θέμα  του πανεπιστημιακού ασύλου και εν μέρει της λαθρομεταναστευσης.

«Οι γνωστοί-άγνωστοι κατ’ επάγγελμα παρανομούντες, της μηδενιστικής Αριστεράς, έπιασαν πάλι δουλειά: Αυτή τη φορά μετέφεραν -εντελώς ανενόχλητοι- γύρω στους 160 λαθρομετανάστες απ’ την Κρήτη. Με πρόσχημα δε, τη δήθεν ευαισθησία τους για τον ανθρώπινο πόνο, διέρρηξαν τη Νομική Σχολή, κατέλαβαν παρακείμενο ιστορικής αξίας κτίριο, το έκαναν γυαλιά-καρφιά, εγκατέστησαν στρώματα και παπλώματα και το μετέτρεψαν σε χάνι κάνοντας επίδειξη τζάμπα φιλοστοργίας.

Όλα αυτά στην πλάτη των φορολογουμένων, οι οποίοι πληρώνουν το λογαριασμό, αλλά και της ακαδημαϊκής κοινότητας και των φοιτητών που βλέπουν τα ΑΕΙ να απαξιώνονται ακόμη πιο πολύ. Ο ελληνικός λαός βλέπει με αυξανόμενη οργή τα γεγονότα, τον πλήρη εξευτελισμό του πανεπιστημιακού ασύλου και την ανοχή στην ανομία. Η κυβέρνηση για μία ακόμη φορά αδράνησε και κρύφτηκε από τις ευθύνες της. Επιτέλους, ας τις αναλάβει και ας δράσει άμεσα αποκαθιστώντας την ομαλή λειτουργία της Σχολής».