ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Κυριακή, Ιανουαρίου 16, 2011

Barbara Meyer: Η κόρη μου είναι αναρχική αλλά όχι τρομοκράτης [BINTEO]


Δηλώσεις έκανε πριν λίγο η Barbara Meyer μαινόμενη εναντίον "των δημοσιογράφων που διέδωσαν τη ψευδή είδηση". Δεν ενημερώθηκε όμως ακόμα η κ. Meyer πως η είδηση δόθηκε ως δεδομένο επίσημα από την ελληνική αστυνομία μέσω δελτίου τύπου στις 1 τα ξημερώματα! Οπότε οι πληροφορίες προήλθαν από την αστυνομία και όχι από τη φαντασία κάποιον δημοσιογράφων. Εντύπωση προκαλεί ότι η κριτική της μητέρας εστιάζεται περισσότερο στη διασπορά της ψευδής είδησης για την ταυτότητα της ίδιας, παρά στο να "σκίσει τα ρούχα της" ότι το παιδί της δεν είναι τρομοκράτης. Απλά αναφέρει με ουδέτερο σχεδόν τρόπο ότι είναι αναρχική και όχι τρομοκράτης.

"Δεν είμαι η Barbara Meyer που κατηγορείται για συμμετοχή στη RAF"
"Οι δημοσιογράφοι που διέσπειραν αυτές τις ειδήσεις είναι δυσφημιστές και δεν θα ησυχάσω αν  ορισμένοι άνθρωποι δεν οδηγηθούν στη δικαιοσύνη"
"Με υπερηφάνια δηλώνω ότι είμαι μητέρα αλλά και καλή φίλη της κόρης μου και γνωρίζω ότι είναι αναρχική αλλά όχι τρομοκράτης"

To πλήρες κείμενο της επιστολής της κ. Μπάρμπαρα Μάγερ έχει ως εξής:
«Εγώ, η Μπάρμπαρα Μάγιερ, γεννημένη στις 03.06.1958 στο Μπαντ Βάλντζεε της Γερμανίας, κόρη του Ρούντολφ και της Ανελίζε, είμαι η μητέρα της προχθεσινής συλληφθείσας Φαίης-Μαρί Μάγιερ.
Με την παρούσα δήλωσή μου ξεκαθαρίζω ότι δεν είμαι η Μπάρπαρα Μάγιερ που κατηγορείται για συμμετοχή στη RAF, όπως και ότι ο διαζευγμένος σύζυγός μου, Βόλφγκανγκ Μάγιερ του Χάινριχ, δεν είναι ο δολοφονημένος άντρας της. Κάτι που εύκολα αποδεικνύεται, αφού αυτός ζει και εργάζεται στη Γερμανία.
Με απογοήτευση και οργή παρακολούθησα χθες τις ειδήσεις τόσο στην τηλεόραση, όσο και σε διάφορες ηλεκτρονικές ειδησεογραφικές σελίδες. Δεν γνωρίζω πώς και γιατί κάποιοι δημοσιογράφοι αποφάσισαν να παραπληροφορήσουν ότι οι γονείς της κόρης μου είναι καταζητούμενοι ή νεκροί τρομοκράτες. Εγώ τους ονομάζω δυσφημιστές και διασπορείς ψευδών ειδήσεων. Όλη μου τη ζωή υπήρξα ειρηνικός άνθρωπος. Δεν θα ηρεμήσω όμως, μέχρι ορισμένοι δημοσιογράφοι να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη, να ανακαλέσουν δημόσια όσα προείπαν και να καθαρίσουν τη λάσπη που έριξαν.
Σκοπεύω να κινήσω όλες τις νόμιμες διαδικασίες, αστικές και ποινικές, και να διαταράξω τις ήρεμες ζωές τους. Τέτοιοι άνθρωποι αντιλαμβάνονται τις συνέπειες των πράξεών τους, μόνο όταν συρθούν και οι ίδιοι ενώπιον της δικαιοσύνης.
Τέλος δηλώνω με υπερηφάνεια, ότι δεν είμαι μόνο μητέρα, αλλά και καλή φίλη της κόρης μου. Δεν γνωρίζω τι περιέχει η δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον της, γνωρίζω όμως πολύ καλά ότι είναι αναρχική και όχι τρομοκράτης. Αυτοί που χρησιμοποιούν τελείως ανεύθυνα τη θέση τους για να σπιλώσουν τον οποιοδήποτε ως τρομοκράτη, αυτοί που δεν ντρέπονται να καταστρέφουν τη ζωή της κόρης μου, αυτοί είναι που τρομοκρατούν.»

Θεσσαλονίκη, 16 Ιανουαρίου 2011
Μπάρμπαρα Μάγιερ