ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Δευτέρα, Ιανουαρίου 17, 2011

Νικήτες και η Φουρέιρα και ο Πετρακης στο Just the two of us! Έχασε η πρώην νύφη του Καρατζαφέρη και υποψήφια του ΛΑΟΣ [BINTEO]

Νικητές ο Πετράκης με τη Φουρέιρα τελικά. Δείτε το video της στιγμής της ανακοίνωσης του αποτελέσματος.

Είναι αυτό που λέμε ότι η αξία του νικημένου δίνει αξία στο νικητή; ... δεν θα το λεγαμε σε αυτή τη περίπτωση! Αυτή η Μαρία Μπεκατώρου ήταν πολύ παραφωνη πέρα από κάθε αμφισβήτηση! Τι παράφωνη δηλαδή, πληγές στ' αυτιά  ανοίγει. Παρόλα αυτά η Μαρία Μπεκατώρου με το νάζι και τη τσαχπινιά της βοηθούμενη και από την καλή φωνή και τα good looks του Χρήστου Χολίδη, κέρδισε τις καρδιές μεγαλης μερίδας των τηλεθεατών και έφτασε  στο Dancing With the Stars που έριξε αυλαία λίγα λεπτά πριν.

Για να δουμε τώρα που εφτασε στον τελικό ενός δημοφιλούς παιχνιδιού, θα της δώσει καμιά αυξηση το αφεντικό της και πρώην πεθερός της -ο Καρατζαφέρης- στο ΤΕΛΕΑΣΤΥ? Η' μήπως θα πετάξει με τα φτερά της για αλλες πολιτείες και αλλά κανάλια ... αλλά κάτι τέτοιο ο Καρατζαφέρης  δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι φανταζόμαστε. Ποιός ξέρει, ίσως της κάνει ότι έκανε και στον Βορίδη με τις περιφερειακές...να της ψαλιδίσει τα φτερά για να την προστατεύσει!