ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Δευτέρα, Ιανουαρίου 10, 2011

Έχασε τη μαχη τελικά ο Φαηλος Κρανιδιώτης...για να δουμε και τον πόλεμο

Ανακοινωσε σήμερα τελικά τη νέα σύνθεση της σκιώδους κυβερνησης του ο Σαμαράς. Μέσα ο Σπηλιωτόπουλος, μέσα ολοι! Τζίφος η υπόθεση για την ομάδα του Δικτύου 21 ... Ο ευμεγέθης και ασουλούπωτος (junior Παγκαλος style) Φαήλος θα πρέπει να αρχίσει να σκεφτεται να κάνει κόμμα με την παρέα του, γιατι ο Σαμαράς δεν φαίνεται να υπολογίζει πλέον τους πρώην συντρόφους του. Επίσης πρέπει να χάσει κάνα κιλάκι, ώστε μετά από τους ομοφιλόφιλους να  μπορεί να καταφέρετε ενάντια και στους παχύς και καλοπερασάκηδες. Η' τώρα ή ποτέ Φαήλο! Όρμα να σαρώσεις την κοινωνία με τον μεστό σου πολιτικό λόγο και τη πολιτική σου ιδεολογία που θα χει σίγουρα απήχηση όσο είχε και η ΠΟΛΑΝ αν όχι παρακάτω! Πάντως αρχης γενομενης από σήμερα θα περιμένουμε με ανυπομονησία τα σίγουρα νέα ξεσπάσματα συμπιεσμένου φασισμού του νέου χοντρού star της ακροδεξιάς!

Ανακοινωσε σήμερα τελικά τη νέα σύνθεση της σκιώδους κυβερνησης του ο Σαμαράς. Αυτό  όμως που μπορεί να πει κανεις με ασφάλεια είναι ότι με την τακτική των ισορροπιών που επέλεξε να κρατήσει, έγραψε στα μαλακά του τους εκβιασμούς μέσω αρθρων/συνεντευξεων σε μπλογκς και εφημερίδες που έκανε ο Φαήλος Κρανιδιώτης και η παρέα του, όλο το προηγουμενο διαστημα.

Αυτή τη στιγμή στο Antinews έχουν κατεβάσει πλερέζες για τις επιλογές του Στρατηγού Σαμαρά. Έχουν βάλει μονάχα ένα θετικό ποστ για τα ματια του κόσμου, αλλά αν δείτε σχόλια από κάτω θα καταλάβαιτε ότι "το τραβανε από τα μαλλιά" ... Επικρατεί κατήφεια και προβληματισμός που ο πρώην σύντροφος τους στο Δίκτυο 21 δείχνει να τους αγνοεί επιδεικτικά πλέον μην θέλωντας να τους δώσει λόγο στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας. Μην ξεχνάμε ότι το καλοκαίρι ο Φαήλος έβαλε υποψηφιότητα για την  Κεντρική Επιτροπή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και απορρίφθηκε απο το σύνολο των μελών με πανυγηρικό τρόπο. Θέλει λοιπόν να αλάξει τη φυσιογνωμία της Νέας ΝΔ με αντιδημοκρατικό τρόπο, πιέζοντας τον αρχηγό της για τις ακραίες θέσεις του που δεν έχουν καμία απολύτως απήχηση. Και τελοσπαντων αν πιστεύει ότι μπορεί να συσπειρώσει κρίσιμη μάζα κόσμου γύρω του, ας κάνει ένα κόμμα να θέσει υπό κρίση την ακραία ιδεολογία του, όχι να προσπαθεί να αλλοιώσει την -ήδη αλλοιωμένη- φυσιογνωμία ενός κεντροδεξιού κόμματος. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα Φαήλο εσύ super star!