ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Παρασκευή, Ιανουαρίου 07, 2011

Παπανδρέου προς Τουρκους: "Τι προσπαθείτε να αποδείξετε;" Στα βάθη της Τουρκίας μίλησε όπως κανένας άλλος Έλληνας πολιτικός!



Κάποιες φορές πρέπει να λέμε και ένα μπράβο ... Όλοι περιμέναμε από τη σημερινή συναντηση του Παπανδρέου και του Ερντογαν, να είναι μια από τα ίδια. Κάποιοι περίμεναν να τεθεί και το επιστέγασμα του "ενδοτισμού" στο Αιγαίο ή σε άλλα θέματα. Κι όμως δεν ήταν έτσι! Κι όμως είναι αλήθεια! Ο Γιωργάκης μας μεγάλωσε και πλέον κάνει ότι δεν έκανε κανένας άλλος Ελληνας πολιτικός και μαλιστα στα βάθη της Ανατολής, με ακροατήριο του μόνο Τουρκούς (κυβερνηση και Τουρκοι πρέσβεις). Θορυβήθηκαν τα Τουρκικα ΜΜΕ από την κοφτερή γλώσσα που χρησιμοποίησε ο Παπανδρέου "μέσα στο ίδιο τους το γήπεδο"! Και βέβαια είναι καλύτερα να έχεις τον εχθρό σου "φίλο" και να μπορείς να του τα λές κατάμουτρα, παρά να είσαι αυτιστικός και να αφήνεις τα προβλήματα να χρονίζουν. Τιο είπε ο έλληνας πρωθυπουργος;

"Πριν την αφιξη μου στην Τουρκια, οκτώ Τουρκικα αεροσκάφη παραβίασαν την Ελληνικη κυριαρχία ... Γιατί; Πιό το νόημα; Τι προσπαθει να αποδειξει η Τουρκια; Αυτές οι ενεργειες δεν θα αλλαξουν το καθεστώς στο Αιγαίο ... Να είστε βεβαιοι για αυτό! Κάθε τέτοια ενεργεια θέτει ένα ερώτημα στους Ελληνες, αν η Τουρκία έχει αποφασίσει να αλλάξει τις σχέσεις της με τους γείτονες της"

"Δεν πρεπει να υπάρχουν ψευδαισθήσεις! Η διεθνης κοινοτητα δεν προκειται να νομιμοποιήσει μια εισβολή και η ευρωπαικη πορεία της Τουρκιας δεν προκειται να ολοκληρωθεί χωρίς την επίλυση του Κυπριακού."

Δείτε στο video όλες τις δηλώσεις και την περιγραφή του τι συνεβη σήμερα στο Ερζερούμ