ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τρίτη, Ιανουαρίου 04, 2011

Ας δούμε πως κερδίζεται ο πραγματικός σεβασμός προς την εκκλησία ... Σωστή η αντίδραση του Μητροπολίτη Πατρών σε αντίθεση με του Γόρτυνος Ιερεμία [ΒΙΝΤΕΟ]




Έτσι πρέπει να αντιδρά η εκκλησία σε αμετροεπείς και φανατισμένους πολεμιους της. Μόνο έτσι δεν θα χάσει το παιχνίδι. Οταν βλέπεις ότι οι μισοί πολιτικοί δεν θελουν να παρουν όρκο θρησκευτικό, δεν έχει νόημα να τους πιέζεις ή να τους αναγκάζεις να πουνε ψέματα. Στην νέα εποχη που ξημερώνει για τη χώρα μας ας αφήσουμε τον καθένα  να δείξει αυτό που είναι και να πει τη δική του αλήθεια, ωστέ να ξέρουμε που βαδίζουμε.

Αυτή η αντιδραση είναι σύμφωνη με το πνεύμα που κηρύσει και η ίδια η Εκκλησία και η Χριστιανοσύνη. Μπράβο στον Μητροπολίτη Πατρών Χρυσοστόμου, που αντέδρασε επί της ουσίας δίνοντας επιχειρήματα υπέρ της παρουσίας εκπροσώπου της εκκλησίας σε ορκωμοσίες της πολιτειας. Το έθεσε πολύ σωστά ότι ως συνεργαζόμενοι για το κοινό καλό -Εκκλησία και πολιτεία- βρίσκεται εκεί και μαλιστα προχώρησε να πει ότι η εκκλησία τους αγαπάει όλους ακόμα και αυτούς που της φέρονται κατα αυτό τον τρόπο. Λίγα λόγια, δυνατά και λόγια που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ορθοτητα τους.

Πρωτη αναγνωση του θεματος από το  pentapostagma
Βίντεο δημιουργημένο από το πρωτότυπο στο  site της Μητροπολεως Πατρών
Αλλες πηγές: anagrafes και zoiforos