ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Σάββατο, Ιανουαρίου 08, 2011

Κάποιοι είναι σαν να θέλουν το κακό της Ελλάδας για να αποδειχθούν αυτοί σωστοί και έξυπνοι! [BINTEO]


Βγήκε η ανακοινωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και έχουμε χάσει πάσα ιδέα! Το θράσος αυτών των κυριων είναι απιστευτο. Η χώρα χάνεται και η Νέα ΝΔ πλέει σε πελάγη μικροψυχίας και μικροκομματισμού: "Εσύρθη ο Παπανδρέου στο Ερζερούμ", "Ατυχής διπλωματική κίνηση το Ερζερούμ" ισχυρίζονται οι άμυαλοι. Υπονοεί ότι η επιθετικότητα των δηλώσεων του Παπανδρέου προς την Τουρκία, ήταν παράγωγο της μη καλής προετοιμασίας του και ότι δεν υπάρχει σχέδιο και τίθεται σε κίνδυνο η ομαλότητα των σχέσεων μας με τους Τουρκους! Και ρωτάμε εμείς γιατί τίθεται σε κίνδυνο η σχέση μας με τους Τουρκους; Επειδή τους είπε φόρα παρτίδα την αλήθεια; Και ξαναρωτάμε εμείς ... ποιός τα λέει αυτά; Κάποιος ξακουστός μάστερ της διεθνούς διπλωματίας ή ένας πρώην υπουργός που με τη μαλθακότητα που τον χαρακτηρίζει ως άτομο θα του είχε γίνει  μαλλί η γλώσσα από το γλύψιμο αν ήταν χθες στη θέση του Παπανδρέου? Η' μήπως ένας φασιστοειδής star που βρίσκεται στα αζήτητα και προσπαθεί να ανέλθει στην πολιτική ζωή του τόπου, απλά παίζοντας το εξυπνάκιας και γράφοντας αρθρίδια -που παρεπιπτόντως κάνουν σουξέ σαν της Θώδη- ότι τάχα μου ξέρει τη λύση και για το οικονομικό προβλημα της χώρας και για τα εθνικά θέματα.
Πανικός στη Ρηγίλλης και στα υπόγεια του antinews...μετά από το συρματινο τείχος στον Εβρο του Παπουτσή -το οποίο προσπαθούν να απαξιώσουν και το οποίο πολεμούν με μεγάλυτερη μανία ακόμα και από αριστεριστικη οργανωση-, τώρα τους έπεσε από το πουθενά η κοτρώνα της εντυπωσιακής επιθετικής εμφάνισης του Παπανδρέου στα βάθη της ανατολικής Τουρκίας, στο Ερζερούμ. Ντιντίδες και φασιστοειδείς μπούληδες -εγχώριοι πολιτικοί star πλέον και οι δύο- χαλαζοκτυπημένοι από τα χθεσινά συμβάντα στην Τουρκία, πιάσανε γραφίδες και γράψαν ότι κατέβασε η κούτρα τους πρόχειρο εκείνη τη στιγμή, πάνω στη παραζάλη. Δεν εξηγείται αλλιώς η τόση μικροψυχία και μικροκομματισμός που αναβλύζουν τα κείμενα, οι δηλώσεις και τα site τους! Αυτοί έτσι όπως κάνουν είναι σαν να θέλουν το κακό της Ελλάδας για να αποδειχθούν σωστοί και έξυπνοι! 

Και δεν καταλάβαμε καλα, μιλάει η Νέα Πολαν και ο ΣΥΡΙΖΑ για μυστική διπλωματία και συνεκμετάλευση. Μα και συνεκμετάλευση στο Αιγαίο να παίζει, εάν είναι 50-50 εδώ είμαστε να ρίξουμε την κυβέρνηση όλοι μαζί. Αν όμως είναι συνεκμετάλευση 70-30 υπέρ της Ελλάδος (ή οποιοδήποτε ποσοστό πάνω-κάτω), τότε τι ακριβώς θέλετε? Μπορούμε να πούμε από τώρα κάτω από το έδαφος ποιάς χώρας βρίσκονται οι "δεξαμενές του πλούτου"? Η συνεκμετάλευση από μόνη της σαν έννοια δεν είναι κατακριτέα. Το θέμα είναι η όροι της συνεκμετάλευσης και οι διαπραγματεύσεις που θα ακολουθήσουν τις έρευνες. Η λογική "όλα ή τίποτα" δεν υπάρχει στις διεθνείς σχέσεις και δη στη γεωπολιτική. Είναι η NO1 αρχή της διπλωματικής επιστήμης και όποιος την απαξιώνει να ξέρει ότι η επόμενη εναλλακτική είναι ο πόλεμος (μόνο εκεί έχει "όλα ή τίποτα") ... και πόλεμος όχι από τον καναπέ, ούτε από τον star Failo του antinews, ούτε με το φραπεδάκι στο χέρι ...