ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τρίτη, Ιανουαρίου 04, 2011

Τα ελλειματα του δημοσίου εκτός ελέγχου παγκοσμίως. Εφιάλτες και σε ΗΠΑ-Ιαπωνία


Όλες οι χώρες έχουν πατήσει φρένο στις δημόσιες δαπάνες και μέσω συννενοήσεων και μηχανισμών προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο. Οι χρόνιες στρεβλώσεις όμως που έκαναν πάρτι και αφέθηκαν ελεύθερα να αναπτυχθουν μέσα στο φιλελευθερο οικονομικό συστημα όλων των ανεπτυγμένων χωρών, δεν θα διορθωθούν εάν πρώτα δεν πληρώσουν κάποιοι το μαρμαρο πολύ ακριβά!

Ρίγη πανικου προκαλούν σε όλο τον κόσμο τα διογκούμενα δημόσια ελλειματα. Ακόμα και χώρες που έχουν πιό τακτοποιημένα τα του οίκου τους τρέμουν στο ενδεχόμενο να σκάσει στην παρούσα φάση έστω και μια από αυτές τις φουσκίτσες. Ολόκληρος ο φιλελευθερος δυτικος κόσμος έχει πάρει εδώ και ένα χρόνο το μήνυμα και προσπαθεί να βρει τρόπους θωράκισης από το ενδεχόμενο χρεοκοπίας κάποιας από τις χώρες που ανοίκουν στον δυτικό κόσμο και ακόμα περισσότερο από το σκάσιμο χωρών που θεωρούνται κομβικής σημασίας για την παγκοσμιοποιημένη οικονομία.

Όλες οι χώρες έχουν πατήσει φρένο στις δημόσιες δαπάνες και μέσω συννενοήσεων και μηχανισμών προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο για να δουν πως πρέπει να κινηθούν για να έχουν τις λιγότερες δυνατές απώλειες ...γιατί στην ουσία αυτός είναι ο σκοπός...να αγοραστεί χρόνος.... Γιατί οι χρόνιες στρεβλώσεις που αφέθηκαν ελεύθερα να αναπτυχθουν μέσα στο φιλελευθερο οικονομικό συστημα όλων των ανεπτυγμένων χωρών, δεν θα διορθωθούν εάν πρώτα δεν το πληρώσει κάποιος/κάποιοι πολύ ακριβά!