ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Δευτέρα, Ιουλίου 12, 2010

Ανακοινωθηκαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι και αντιπεριφερειάρχες του ΚΚΕ σε Θεσσαλονίκη και Κεντρική Μακεδονία

Τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες και δημάρχους που θα στηρίξει το ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία, με τους συνδυασμούς της «Λαϊκής Συσπείρωσης», στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου, παρουσίασαν οι κομματικές οργανώσεις Θεσσαλονίκης και Κεντρικής Μακεδονίας του κόμματος.
 
Υποψήφιος περφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας θα είναι ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, ενώ υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες
Θεσσαλονίκης ο Γιάννης Ζιώγας, Χαλκιδικής ο Άγγελος Τζέκης, Σερρών η Τιμοθέα Ρακιτζή, Πέλλας ο Αλέκος Ουγγρίνος, Ημαθίας ο Χρήστος Τρεμπελής, Πιερίας ο Γιάννης Σκούφας και Κιλκίς ο Κωνσταντίνος Χαλίτσιος.
Υποψήφιοι δήμαρχοι θα είναι: Θεσσαλονίκης ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, Παύλου Μελά η Σοφία Καλαντίδου, Καλαμαριάς ο Δαμιανός Παπαδόπουλος, Κορδελιού - Ευόσμου ο Κώστας Γκουτζηγιάννης, Νεάπολης - Συκεών ο Χαράλαμπος Βέλλης, Πυλαίας - Χορτιάτη ο Οδυσσέας Τζαμάλ Μαάιτα, Χαλκηδόνας ο Σάββας Μωυσίδης, Δέλτα Αξιού ο Ανέστης Πετρίδης, Ωραιοκάστρου ο 'Αγγελος Θέμελης, Θερμαϊκού η Ντίνα Μόραλη, Θέρμης ο Θεόδωρος Ιγνατιάδης, Βόλβης η Βάσω Πολυζωίδου, Πολυγύρου ο Νικόλαος Παρθενιώτης, 'Εδεσσας ο Μιχάλης Φουνταλής, Βέροιας η Ιωάννα Σοφρόνωφ, Κατερίνης ο Νίκος Σαλπιστής και Κιλκίς ο Ιωάννης Φαχουρίδης. 

"Στόχος μας είναι να πέσουν όσο πιο χαμηλά οι συνδυασμοί του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. και να εκλέξουμε όσο το δυνατόν περισσότερους με τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης", δήλωσε ο γραμματέας της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, Κώστας Αβραμόπουλος.