ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Κυριακή, Ιουλίου 18, 2010

Δημήτρη ... σε παίζουνε για πλάκα!

Έξω απ΄το παιχνίδι αισθάνεται (και είναι) ο Δημήτρης Αβραμόπουλος...νευριασμένος και παγιδευμένος. Το κρύβει όμως επιμελώς, έχοντας σαν καλύτερη φίλη του, την σιωπή και την δημοσιοσχετίστικη προσποίηση. Επαιξες και έχασες Δημήτρη!

Στην προεκλογική διαδικάσια της ΝΔ, ο Αβραμόπουλος προσέγγισε πρώτα την Ντόρα και τις ζήτησε διάφορα, ανάμεσα σε αυτά και τη πολυπόθητη αντιπροεδρία (τότε πολυπόθητη, τώρα απλά ... νερόβραστη). Τότε η Ντόρα πίστευε ότι μπορεί να κερδίσει την προεδρία μόνη της και γιαυτό δεν υποσχόταν σε κανέναν τίποτα, για να μη βρεθεί δεσμευμένη και δεμένη με παλαιοκομματικές πρακτικές. Όταν η απόκριση της, του φάνηκε να είναι χλυαρή, ο Δημητρης στράφηκε στο plan B. "Έτσι είσαι κυρία μου, θα πάω στο διπλανό μαγαζί", είπε από μέσα του και στράφηκε προς τον Αντώνη, ονειρευόμενος μια ισορροπημένη ΝΔ, όπου αυτός θα ήταν ο κεντρώος πόλος και ο Αντώνης -για όσο ήταν πρόεδρος, αλλά και μετά- θα ήταν ο δεξιός. Τα είχε φτιάξει τόσο ωραία τα πράγματα μεσα στο μυαλό του ο Δημητρης, που την νύχτα των εσωκομματικών εκλογών και της μεγάλης νίκης, όλα έμοιαζαν με κομμάτια παζλ που έμπαιναν όμορφα-όμορφα στη θέση τους.

Αυτό που επακολούθησε όμως ήταν σαν κάποιος να έριξε έναν φραπε πάνω  σε αυτό το σχεδόν έτοιμο παζλ και να αναποδογύρισε και το τραπέζι. Ο Αντώνης πήρε τα γκέμια και από τα πρώτα δειγματα γραφης, τα φίδια εζωσαν τον Δημητρη. Κάθε μέρα που περνούσε ένιωθε όλο και πιό απομονωμένος, από το επιτελείο του νέου προέδρου, που είχε στρίψει τέρμα δεξια το τιμόνι. Το τιμόνι έσπασε και η ρότα έμεινε στα τέρμα δεξιά...τώρα ο Δημητρης νιωθει απογοητευμένος, μετανιωμένος, εξαπατημένος και παγιδευμένος

Μόνη του ελπίδα πλέον φαντάζει η γρήγορη αποτυχία του Αντώνη, ώστε να φανεί αυτός ως ο επόμενος σωτήρας του ιστορικού κόμματος. Μόνο που μέχρι τότε, οι κέντρώοι και γενικά αυτοί με τους οποίους θα είχε μια κάποια ελπίδα να κάνει χωριό ο Δημήτρης, θα την έχουν κάνει για άλλες πολιτείες ... και τότε ο Δημητρης θα είναι για τη ιστορική Νέα Δημοκρατία, ότι είναι σήμερα ο Βασίλης Λεβεντης για την ιστορική Ένωση Κέντρου! Και προς θεού μην παρεξηγηθούμε ... Βασίλη σε πάμε με τα χίλια και σε βλέπουμε στο extra3!