ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τετάρτη, Ιουλίου 14, 2010

Όχι στον Αντ1 και από την Αννα Prelevic! ... Θα σταυρώσει άραγε αυτό το κανάλι κανέναν για τη νέα σεζόν?

Σχόλιο Antii : Είναι σχεδόν σίγουρο όμως ότι θα συμμετάσχει στο νέο Dancing with The Stars 2
 
Η Σταρ Ελλάς είπε «όχι» στον ΑΝΤ1! Μετά το τρόπαιο της ωραιότερης γυναίκας στην Ελλάδα, η φετινή Σταρ Ελλάς Άννα Πρέλιεβιτς είναι περιζήτητη. Της έγινε πρόταση από το κανάλι του Αμαρουσίου να καλύψει τα παρασκήνια του επόμενου «X-Factor», όμως εκείνη αρνήθηκε.

Δεν γινόταν αλλιώς όμως... H καστανή καλλονή που συζητήθηκε για την εκλογή της, καθότι κόρη του Μπάνε Πρέλιεβιτς, αναχωρεί για το
Λας Βέγκας στις 7 Αυγούστου προκειμένου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό για την ανάδειξη της Miss Universe (Μις Υφήλιος α λα ελληνικά). Θα επιστρέψει, δε, στην Ελλάδα στις 24 του μήνα. Όπως είναι λογικό, θα ήταν αδύνατο να καλύπτει τα backstage του talent show (οι οντισιόν ξεκίνησαν προχθές). Θα έπρεπε να... διακτινίζεται για να το καταφέρει.

Η (ωραία) Άννα στενοχωρήθηκε ιδιαίτερα αφού το θεώρησε επαγγελματική πρόκληση να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο show. Ήταν κάτι που της άρεσε. Άλλωστε, έτσι θα της δινόταν και η ευκαιρία να ξεκινήσει τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στον χώρο της τηλεόρασης που, όπως έχει εκμυστηρευτεί η ίδια στην «Espresso», τη γοητεύει.

Οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 ήθελαν πολύ την Άννα σε αυτό το νεανικό πρόγραμμα αφού είναι ένα φρέσκο πρόσωπο που τα «λέει» κιόλας. Η Αννα αυτές τις μέρες, εκτός από φωτογραφήσεις και συνεντεύξεις, ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον διεθνή διαγωνισμό και μάλιστα πολλοί υποστηρίζουν πως δεν αποκλείεται να πάρει πολύ καλή θέση. Γιατί όχι και την πρώτη... Πάντως, θα ξεκλέψει και λίγο χρόνο για να κάνει διακοπές με τον αγαπημένο της. Την Παρασκευή αναχωρεί για τη Χαλκιδική μαζί με τον σύντροφό της μπασκετμπολίστα Δημήτρη Χαριτόπουλο, όπου εκείνος έχει δικό του σπίτι.

Όσον αφορά το ταξίδι της στο Λας Βέγκας, εκεί θα τη συνοδέψει η αδελφή της, η πανέμορφη ξανθιά Τέα, που της έχει μεγάλη αδυναμία. Σε ό,τι έχει να κάνει τώρα με τον μπαμπά Μπάνε, καμαρώνει για τις κόρες του. Λογικό με τέτοιες κούκλες!