ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τετάρτη, Ιουλίου 14, 2010

Ο Paul το χταπόδι θα πεθάνει το πολύ σε 8 μήνες ... αλλά πριν πεθάνει θα γίνει εκατομμυριούχος!

... για την ακρίβεια το ενυδρείο στο οποίο ζει (Sea Life Centre, Oberhausen, Γερμανια)! Ο Paul the octopus εξελίχθηκε σε παγκόσμιο icon όλες αυτές τις μέρες του Mundial και αν κρίνουμε από την ποιότητα του ποδοσφαίρου που παίχτηκε στα Αφρικανικά γήπεδα, μάλλον ήταν και ο πρωταγωνιστής ... μαζί βέβαια με την Larissa Riquelme!!! και οι δύο τα πιάσαν τα λεφτά τους! Δες το video απο το CNN ....
Τα καλά νέα είναι ότι έχουν πέσει πάνω στο διασημο χταπόδι διαφημιστικές και άλλες εταιρίες και προσπαθούν να κλείσουν διαφήμιστική καμπάνια με τον Πωλ. Την αρχή έκαναν οι εταιρίες στοιχήματος, όμως το Aquarium Sea Life σκέφτηκε ότι με την πρώτη αποτυχημένη προβλεψη που θα κάνει o Paul ο μύθος του θα καταρρεύσει. Επίσης επειδή είναι φιλόζωος εταιρία και όχι εμπορική, δεν μπορεί να δείξει ότι τα ξεπουλάει όλα. Παρόλα αυτά σκεφτονται να κάνουν με τον Paul μερικες δουλειές ώστε να χρηματοδοτηθεί το ενυδρείο. Διάφοροι διαφημιστές προτείνουν να κάνει διαφημιστικά παιχνιδιών, ή αλυσίδας ψαρικών. Επίσης θα μπορούσε να διαφημίσει κάποιες εταιρίες όπως το διεθνές ταξιδιωτικό πρακτορείο Octopus Travel ή ακόμα σε διαφημιστικό της Coca Cola με την Pepsi, όπου θα διαλέγει μια από τις δύο.  

Τα κακά νέα βέβαια είναι οτι ο Paul που είναι 2,5 χρονών, θα πεθάνει μέσα στους επόμενους μήνες, γιατί το προσδόκιμο (μέσος όρος) ζωής ενός χταποδιού είναι περίπου 3 χρόνια. Σίγουρα η ειδηση του θανατου του θα κάνει τον γύρω του κόσμου, σχεδόν όπως έγινε και με τον Michael Jackson...Ας ελπίσουμε παρόλα αυτά να ξεπεράσει κατά πολύ το προσδόκιμο ζωής και να σπάσει και το ρεκορ ηλικίας ενός χταποδιού, γιατί όλοι αυτοί οι μήνες ζωής του από δω και πέρα μάλλον θα είναι ζωή και κότα!