ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Δευτέρα, Νοεμβρίου 01, 2010

Μεθυσμένος σκνίπα ο Δημαράς στη συνέντευξη, σίγουρος για την Περιφερεια, δεν θέλει να μιλήσει καν για το προγραμμα του ... απλά ακούστε ξεφτίλα!


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

Σχόλιο Antii: Απλά ακούστε το ηχητικό με τη συνεντευξη που έδωσε στον Red 105,5! Ρεζίλι των σκυλιών! Μόνο αυτή η λέξη φαίνεται να ταιριάζει στον Δημαρά. Πραγματικά, ο αντιμνημονιακός χαρακτηρας της υποψηφιότητας του, του έχει δώσει τέτοια σιγουριά, που δεν αισθάνεται καν την υποχρέωση να βγαίνει νηφάλιος σε συνεντευξεις, αλλα ουτε την αναγκη να μιλάει επακριβώς για το τι θα κάνει όταν εκλεγεί Περιφερειάρχης...χεσμένο το έχει το πρόγραμμα του εκλογικού συνδυασμού του!  

Ο Δημαράς δεν καταλαβαίνει Χριστό από τις ερωτήσεις που του κάνουν, εσεις πολλές φορες δεν θα καταλάβετε τι λέει, είναι εριστικότατος αρνουμενος μέσω προσβολών να απαντήσει σε πολύ απλές ερωτήσεις, ενώ κατα το τελος της συνεντευξης φωνάζει συνέχεια στους δημοσιογράφους! Θα είναι πραγματικά ξεφτίλα να εκλεγεί αυτός ο ανθρωπος με μηδέν πολιτικές θέσεις απλά και μόνο επειδή έκανε γυριστή στο μνημόνιο! Δηλαδή ούτε καν το ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου δεν μπορεί να απαρνηθεί, συνεπως όλοι καταλαβαίνουμε ότι εν καιρώ θα γυρίσει στα λημέρια του και το μόνο που θα μένει θα είναι η εκλογή του στη θέση Περιφερειάρχη λόγω της αντιμνημονιακής του γυριστής!

Πηγή ηχητικού από: hellenicrevenge , Ενημέρωση για το θέμα από: eglimatikotita