ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τετάρτη, Νοεμβρίου 10, 2010

Όταν το fimotro και ο Παπαγιάννης κάνουν εγκυρότατες προβλέψεις!


Εκεί στο fimotro ο Παπαγιάννης το έχει παρακάνει. Είπαμε να υπάρχει μια τοποθέτηση -καθόλου μεμπτό, όλοι έχουν- αλλά να κάνεις post και να βάζεις ειδήσεις με ψέμματα αυτό είναι άλλο. Δείτε το παραπάνω post όπου κάνει μια τρομερή πρόβλεψη.

Πριν ένα περίπου μήνα και ενώ γίνονταν μετρήσεις τηλεφωνικές που έδειχναν ότι ο Γιαννουλάκης που υποστηριζόταν από την Ντόρα είχε μεγάλη δυναμική, ο δημοσιογραφίσκος που καθε τρείς και λίγο έχει μπλεξίματα και δεν στεριώνει πουθενά, έκανε αγώνα υπέρ του Σαμαρά με ψέματα-γκάλοπ. Διέδιδε παντού ότι ο συνδυασμός Μάχη για την Κρήτη θα έπερνε 6 και κάτι. Τελικά ο Γιαννουλάκης πήρε 17,5% και 57.000 πολίτες τον ψήφισαν απ' όλη τη Κρήτη. Έτσι βγήκε δεύτερος βάζοντας από κάτω τον επίσημο υποψήφιο της ΝΔ! 

Στο επιτελείο της Ντόρας Μπακογιάννης, εκτιμούν ότι η επίδοση στην Κρήτη και στην Ευρυτανία είναι ήδη ο βασικός κορμός του 3% στις εθνικές εκλογές, χωρίς καν ακόμη να έχει συσταθεί το κόμμα, αλλά και χωρίς να υπολογιστεί όλη η υπόλοιπη Ελλάδα και τα αστικά κέντρα από όπου και εκτιμάτε ότι θα έρθουν τα μεγαλύτερα ποσοστά του κόμματος της Νέας Ελλάδας. Ο πρώτος στόχος  ποσοστού θα μπει αργότερα όταν το κόμμα θα πάρει μορφή και θα ρολάρει παρουσιάζοντας όλα τα στελεχη του ανα την επικράτεια, περιμένοντας βέβαια και όλους όσους νιώθουν στη Νέα Δημοκρατία ότι ο Σαμαράς  και το περιβάλλον του πάνε να τους στραγγαλίσουν ιδεολογικά-πολιτικά... και είναι πολλοι αυτοί πιστέψτε το! Κοντός ψαλμός αλληλούϊα ...

Πάντως ως πιθανός πρώτος στόχος αναφέρεται η ανάδειξη αρχικά σε τρίτο κόμμα πάνω από το ΚΚΕ, ένα ποσοστό γύρω στο 8%-10%.