ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Δευτέρα, Νοεμβρίου 22, 2010

Ρηγίλλης - Τώρα που μας κάηκε το χαρτί του αντιμνημονιου, βάζουμε μπρος τα βοθροblogs! -Ημερήσιο Δελτίο ΒοθροBlog, τεύχος 1


Στη ΝΔ αυτή τη περίοδο είναι αυτό που θα λέγαμε «φίλε μου, το παίζω ανετίλα και ας γκρεμίζεται το σπίτι»...κάτι τέτοιο τεσπα. Όσοι όμως παρακολουθείτε τα πολιτικά τεκτενόμενα και έχετε καλή αντίληψη, θα ψυλλιάζεστε ότι αυτή είναι η σιωπή  των πολιτικών υποστηρικτών της Δημοκρατικής Συμμαχίας είναι η σιωπή πριν την καταιγίδα...

Επισήμως η Ρηγίλλης και ο Σαμαράς δεν ασχολούνται με την ίδρυση του νέου κόμματος της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Ανεπισήμως όμως έχουν παθει ταχυκαρδία από χθες (η ψυχούλα τους το ξέρει) και  έχουν βάλει κάτι βοθροκαθαριστές-blogs, να διαδίδουν διάφορες ευφάνταστες ιστορίες, κατινίστικους σχολιασμούς  και υστερικές  αναλύσεις /εκτιμήσεις. Εμείς εδώ στο antiitroktiko αποφασίσαμε να μαζεύουμε για σας μέρα παρά μέρα, ότι βοθρίλα αναβλύζει  για το θέμα από τα συγκεκριμένα sites αλλά και από άλλα media (βλέπε ANT1) και να σας λέμε το Δελτίο-Βόθρου της Ρηγίλλης.

Είπε χθες το Fimotro: "Κανένας εν ενεργεία βουλευτής της Ν.Δ. δεν πήγε τελικά στην εκδήλωση της Ντόρας. Ούτε η κολλητή της Έλσα Παπαδημητρίου δεν στάθηκε δίπλα της. Τους μάντρωσε όλους ο Σαμαράς. Μέχρι και τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Δεν παρεβρέθει ούτε καν ο πατέρας της και οι μητέρα της!"

Ναι την εγκατέλειψαν όλοι, κανείς δεν τη νοιάζεται πλέον τη Ντόρουλα...σνιφ, κλαψ...Για τα μητέρα-πατέρα δεν σχολιάζουμε. Είναι τόσο άχρηστοι όποιοι γράψαν αυτη τη κακοήθεια (Παπαγιάννη γειά χαρά σου!) που αυτοακυρώνονται από μόνοι τους.

Υπαρχει όμως κανεις που να πιστεύει ότι οι προαναφερόμενοι πολιτικοί και δεκάδες αλλοι, θα μεινουν στο κόμμα του Αντώνη Σαμαρά έτσι όπως το κατάντησε, παλαιοδεξιό και μουχλιασμένο? Το ότι δεν πήγαν και ούτε μίλησαν ακόμη όσοι ανηκουν στη ΝΔ -αλλά θα φύγουν σε κάποια φάση από αυτή- δεν σημαίνει ότι φοβάται κανένας τον Σαμαρά. Γραμμένο τον έχουν ξέρετε που, με τέτοιες διαλυτικές τάσεις που επικρατούν αυτή τη στιγμή στη ΝΔ-Πολιτική Ανοιξη. Πολύ απλά ο καθένας ψάχνει να βρει το κατάλληλο timing και τη καταλληλη αφορμή. Αλλωστε βαση της θεωρίας του «κινέζικου μαρτύριου» η απλή λογική λέει ότι έχει πιό πολύ fun να μείνουν μεσα στη ΠολιτικήΑνοιξη-ΝΔ πολιτικοί που προσκεινται στη Δημοκρατική Συμμαχία, οι τελευταίοι από τους οποίους θα φύγουν λίγο πριν τις επόμενες εθνικές εκλογές. Οπότε παιδια (Παπαγιάννη ακούς?) μην βιάζεστε και μην ζορίζεστε, υπάρχει χρόνος μπόλικος για να «απλωθούν» οι αποχωρήσεις στελεχών. Όσοι παρακολουθείτε τα πολιτικά τεκτενόμενα και έχετε καλή αντίληψη, θα ψυλιάζεστε ότι αυτή είναι η σιωπή πριν την καταιγίδα.