ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Κυριακή, Νοεμβρίου 14, 2010

Θρασύδειλος ο Μίχας! Αποκάλεσε τη νίκη και δημαρχία του Μιχαλολιάκου "μειοψηφική"!




Μικρόψυχος! Λες και το δικό του ποσοστό ή αν είχε νικήσει ο ίδιος με 52% δεν θα ήταν μειοψηφικό. Αλλά πέρνει την τιμωρία που του αξίζει. Και για την περιπτωση με την ασχημη συμπεριφορά του προς το Φασούλα. Δείχνει έτσι ότι είναι μια μικρή κομματική κατινούλα και καλά θα κάνει να πεταχτεί εξω απτο ΠΑΣΟΚ με τις κλωτσιές τώρα που τους δώθηκε μια καλή ευκαιρία. Καιρός να τελιώνουμε με τις παλαιοκομματικές συμπεριφορές. 

Στο κάτω κατω τι παει να πει μειοψηφικό. Η δημοκρατία μας παρέχει το δικαίωμα και την υποχρέωση να ψηφίζουμε. Αν εμείς απέχουμε, τότε αφήνουμε όσους προσέρχονται στις καλπες να αποφασίσουν αυτοί για μας, αρα τους δίνουμε ένα ατυπο πληρεξούσιο. Αυτό είναι το τίμημα της αποχής. Και κανεις δεν μπορει να την καπηλεύεται.

Από την άλλη η δήλωση του Κακλαμάνη ήταν αξιοπρεπέστατη και δεν της έλειπε τιποτα. Το ίδιο και του Σγουρού, αλλά αυτός ανήκει σε άλλη κατηγορία σήμερα...στουςνικητές, οπότε και δικαιολογείται το ενωτικό του ύφος. Το ίδιο και η δήλωση του Μιχαλολιάκου, χαρακτηρίστηκε από σοβαρότητα, μετριοφροσυνη και συνεση.