ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Πέμπτη, Νοεμβρίου 25, 2010

Το "πλατωνικό φλέρτ" του Αλέκου Παπαδόπουλου με τη Δημοκρατική Συμμαχία...μέσω πολιτικών θέσεων

Αν ευοδωθεί τελικά αυτό το φλέρτ, θα είναι μια δυναμική κίνηση της Μπακογιάννη προς το πολιτικό Κέντρο και τη πολυσυλλεκτικότητα. 

Αυτές τις μέρες αρχισε να κινείται στα ελληνικά πολιτικά δρώμενα -μετά από πολύ καιρό- ο Αλεκος Παπαδόπουλος, πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ. Στους  πολιτικούς λόγους που εκφωνεί (πχ. χθες σε εκδήλωση του ΕΛΙΑΜΕΠ) αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, στην ανάγκη εθνικής συνεννόησης στην ανάγκη ο πολιτικός κόσμος να λέει πλέον τις σκληρές αλήθειες στον λαό και να μην χαϊδεύει αυτιά, αλλά προχωράει και σε συγκεκριμένες προτάσεις όπως για παράδειγμα η άμεση μείωση του δημοσίου τομέα κατά 30%. 

Όλες σχεδόν οι θέσεις που προτείνει ο πρώην υπουργός αλλά και η γνωστή και δεδηλωμένη συμπάθεια και σεβασμός που τρέφει η Ντόρα Μπακογιάννη προς το πρόσωπο του, οδηγούν σε σκέψεις περί πολιτικού φλέρτ των δύο πολιτικών. Μάλιστα η κ. Μπακογιάννη σε παλιότερη συνεντευξη της κατέκρινε τον κ. Παπανδρέου, ότι την ώρα που έχει αδύναμη κυβέρνηση και έλλειψη πολιτικού δυναμικου, δεν μπορεί να αφήνει έξω από την κυβέρνηση έμπειρα στελέχη όπως ο Αλέκος Παπαδόπουλος.