ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Κυριακή, Νοεμβρίου 28, 2010

Και η Ιρλανδία επίσημα στο ΔΝΤ...Η Ελλάδα δεν είναι μόνη πλέον στην Σπιναλόγκα. Με μεγαλύτερο επιτόκιο από Ελλάδα και περισσότερα χρόνια αποπληρωμής

Με μεγαλύτερο επιτόκιο από την Ελλάδα και περισσότερα χρόνια αποπληρωμής. Η Ελλάδα παύει να είναι μόνη της στη απομόνωση. Δυστυχώς η μόνη μας ελπίδα να "την βγάλουμε καθαρή" είναι αυτό που γίνεται τώρα...να βρεθούν και άλλες χωρες στη θέση μας. Είναι θλιβερό αλλα αν θέλουμε να δουμε το δικό μας καλό, αυτό πρέπει να ευχόμαστε! Αρχισαν  ήδη οι Ιρλανδοί Σαμαράδες και τα κομμουνιστικά κόμματα να διαδηλώνουν.

Πριν από λίγο ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο του Eurogroup Jean-Paul Juncker, η συμφωνία με την Ιρλανδική κυβέρνηση για 85.000.000 ευρώ δάνειο με επιτοκιο 6,7% και 7+4 χρόνια περίοδο αποπληρωμής.

Ντόμινο θετικών επιπτώσεων για την Ελλάδα, μιας και θα επιμηκυνθεί και ο δικός μας χρόνος αποπληρωμής. Ήδη προϊδέασε για αυτή την εξέλιξη ο πρόεδρος του EUROGROUP  Ισχυρές πιέσεις στην Πορτογαλία να μπει άμεσα -τις επόμενες ημέρες- σε μηχανισμό στήριξης του ΔΝΤ για να μην φτάσει στο απροχώρητο η κατάσταση.