ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Δευτέρα, Νοεμβρίου 22, 2010

Γιάννης Παπαγιάννης: Το επάγγελμα μου είναι κατίνα και σχολιάζω το facebook! - Ημερήσιο Δελτίο ΒοθροBlog, τεύχος 2


Ο Γκεμπελίσκος των blogs Γιαννης Παπαγιάννης στρατευμένος από τη Ρηγίλλης και με το ελεύθερο να λέει ότι κακοήθεια θέλει, αποδεικνύεται κάθε μέρα όλο και πιό πολύ αθλιος σε αυτό που κάνει. Θέλησε σήμερα να χτυπήσει τον εκπρόσωπο τύπου του νέου κόμματος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Γιαννη Οικονόμου...

...να χτυπήσει τρόπος του λέγειν, μιας και επέλεξε να σχολιάσει μια φωτογραφία της γυναίκας του νέου πολιτικού, που είναι αναρτημενη στο facebook. Δείτε τι άθλιο σχολιασμό κάνει, δεν κανουμε πλακα ο άνθρωπος έχει προβλημα! Εννοείται βέβαια ότι όποιος νοήμων ανθρωπος διαβάσει το συγκεκριμένο ποστ θα γελάει με την μαλακοπιτουροσύνη του χλιμίντζουρα Παπαγιάννη και όχι με μια απλή γυναίκα που απλώνει φύλλο ή τον ανδρα της που ποσταρε τη φωτογραφία της στο facebook και τι σχολιασε. 

Φαίνεται ότι ο Παπαγιάννης έχει γεράσει και δεν τα καταλαβαίνει αυτά με το facebook και τo social networking και μαλλον δεν ξέρει ότι πλέον το να αναρτά κανεις φωτογραφίες της παρέας του και αγαπημένων του προσώπων στο facebook είναι αναποσπαστο κομματι της καθημερινότητας εκατομυρίων νέων ανα τον κόσμο!