ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Πέμπτη, Νοεμβρίου 25, 2010

Λουκέτο στο ΒΗΜΑ! Μόλις κλεισαν οι στρόφιγγες δημόσιου χρήματος, όλες οι εφημερίδες πέφτουν μια-μια σαν τις ψείρες!

Σχόλιο του Antiitroktiko: Όταν μας έλεγαν οι Ευρωπαίοι πως "τελείωσε το πάρτι", κάτι τέτοια θα είχαν στο μυαλό τους. Μετά τον Ελευθερο Τύπο, τον Αδέσμευτο και την Απογευματινή (που ήταν λογικό να κλείσουν πρώτες μιας και είναι αντιπολιτευόμενες και το ελληνικό κομματικό συστημα τους χτύπησε πρώτους-πρώτους), ήρθε η σειρά του ιστορικού βήματος να παρει τη σκληρή απόφαση για έκδοση μόνο ενός φύλλου τη βδομάδα. Οι διαφημίσεις από τον ιδιωτικό τομέα  έπεσαν κατά συντρηπτικό ποσοστό, ενώ οι διαφημίσεις του δημοσίου σχεδόν εκμηδενίστηκαν...ενώ αποτελούσαν τη βασική πηγή εσόδων όλων των ελληνικών εφημερίδων (με ευννοούμενες πάντα τις κυβερνητικές).

Το πολύ μέχρι αύριο το πρωί θα γίνει η ανακοινωση της απόφασης από τον ίδιο τον Ψυχάρη. Θα εκδίδεται πλέον μόνο το φύλλο της Κυριακής και θα λειτουργήσει με φουλ τις μηχανές το "ανέξοδο" site (εθελοντική ή/και μαύρη εργασία, αποφυγή κόστους εκτύπωσης κτλ). Ατομικές συμβάσεις εργασίας και τρομερές μειώσεις αποδοχών εώς και 60% θα προτείνει στους εργαζόμενους για να γίνουν πολύ λίγες απολύσεις. Παράλληλα και ο Αλαφουζος προχωράει σε κατακόρυφες μειώσεις μισθών στον ΣΚΑΙ και στη Καθημερινή.

Γενικά τα media κοινώς την έχουν βάψει. Απλήρωτοι οι του Alter, οι του ANT1, αλλά ακόμα και σε νέες εφημερίδες όπως το Παρασκήνιο κτλ. Κανείς δεν λυπάται τους επιχειρηματίες που εμπλέκονται σε χρεοκοπημένα media -αυτοί φάγαν ότι φάγαν- αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε τους εργαζομενους σε αυτά που θα μείνουν χωρίς δουλειά. Παρόλα αυτά η κατάσταση αυτή δεν θα μπορούσε πλέον να συνεχιστεί, γιατί το βαρος της χρηματοδότησης τους το πλήρωνε ο ελληνικός λαός.

Πρώτη πηγή : katalipsiesiea
Το θέμα είδαμε στον: kontiloforos