ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Κυριακή, Νοεμβρίου 21, 2010

Εντονα απολογητική εμφανίστηκε η Ντόρα Μπακογιάννη στην ίδρυση της Δημοκρατικής Συμμαχίας - Δειτε Video απόσπασματα




Αυτό ομολογούμε ότι δεν το έχουμε ξαναδει. Στην ομιλία ίδρυσης του νέου πολιτικού φορέα η Μπακογιαννη εμφανίστηκε  σε ορισμενα σημεια να κανει καταθεση ψυχής. Ήταν τόσο απόλογητική μάλιστα που δεν έχουμε συνηθίσει από κανένα άλλο ελληνα πολιτικό μεχρι σήμερα να ακούμε τετοια πραγματα. Η αυτοκριτική της έφτασε στα όρια του αυτομαστιγώματος.

Ομολόγησε ότι ήταν και αυτοί μεσα στους Ελληνες που "στραβα αρμενίζαμε", ότι οι πολιτικές επιλογές μεχρι σημερα ορίζονταν με το βλέμμα στις επόμενες εκλογές κάτι που δεν πρέπει να ξαναγίνει, ότι το πολιτικό σύστημα παραδίδει στις επόμενες γενειές μια καταχρεωμένη χώρα η οποία ως καταχρεωμένη δεν μπορεί να ειναι πραγματικα ελεύθερη.

Δηλωσε πως ξερει πολύ καλά ότι πολύς κόσμος συζητάει και δυσπιστεί απέναντι στο προσωπο της, αποδεχόμενη ότι προέρχεται από το παλιό πολιτικό σύστημα και χαρακτηρισε λογική την προβληματική καποιων που ρωτάνε "και μετά απο τοσα χρόνια στην πολιτική τι έχει να προσφέρει η Ντόρα?". Απάντησε ότι έχει καταλάβει πολλα λάθη της και ότι πρέπει να τα αποδεχθεί με ειλικρινή τρόπο απέναντι στους Ελληνες, ασχετα αν αυτό μπορεί να τις κοστίσει μιας και κανενας άλλος πολιτικός δεν αναγνωρίζει ότι συμμετείχε στη λάθος αυτή πορεία.

Δήλωσε ότι "ξέρω πολύ καλά πως έιναι να πέφτεις και να πρεπει να ξανασηκωθείς και σε προσωπικό επίπεδο και σε πολιτικό". Ότι έχει νιώσει και φόβο και αποτυχία και δεν φοβαται πλεον να το πει, γιατί όποιος μπορεί να το ομολογήσει αυτό είναι πργαμτικά δυνατός και όχι αυτό που μεχρι τώρα και αυτή πιστευε ότι ο δυνατός είναι αυτός που κρύβει τα συναισθηματα του.