ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Δευτέρα, Μαΐου 24, 2010

Η "ιερή αγελάδα" της ΝΔ αποφάσισε τελικά να μιλήσει!

Πληροφορίες λένε ότι θα χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι όπως παλιά, θα έχει σταθερή και αποφασιστική χροιά φωνής, θα τρίξει τα δόντια στους νταβατζήδες, θα ισχυριστεί ότι αυτός έλεγε την αλήθεια πριν τις εκλογές και άρα φταίνε οι Έλληνες που δεν τον ψήφισαν για να συνεχίσει το καταστροφικό του μη-έργο, ενώ μετά το τέλος της εκπομπής, θα ανέβει στη λιμουζίνα μαζί με την οικογένεια, θα κατευθυνθεί προς το αεροδρόμιο και θα πάρει την πρώτη πτήση για τη νέα του πατρίδα, τη Χιλή.

Καλά δεν παίζει ... έχει να πέσει τρελό γέλιο!

Αυτό τουλάχιστο σκέφτεται
αυτή τη στιγμή. Θα μιλήσει εφ' όλης της ύλης το πολύ σε 4 βδομάδες, πριν δηλαδή το συνέδριο της ΝΔ στα τέλη Ιουνίου. Βασικός παράγοντας που θα καθορίσει το πότε θα βγει να τα πει, θα είναι ο καθορισμός της ημερομηνία της εξεταστικής για την οικονομία (έχει χεστεί πάνω του λέμε!). Εννοείται πως δεν διανοείται καν να δώσει συνέντευξη σε δημοσιογράφο, γιατί θα τον ξεσκίσει όποιος και να είναι, ακόμα και τον Λιάγκα να βάλει να του πάρει συνέντευξη. Τόσο εύκολο θήραμα είναι πλέον. Θα είναι μια δημόσια τοποθέτηση, είτε σε ομιλία του προς το κόμμα είτε σε κάποια άλλη δημόσια εκδήλωση.

....εκτός και αν τα βρει για μια καμουφλαρισμένη "δύσκολη" συνέντευξη,  με τον Πρετεντέρη που τόσο του στάθηκε όλα αυτά τα τελευταία χρόνια. 

Ο Καραμανλής και οι συνεργάτες του -ως γνωστόν διαλέγει τα καλύτερα σαϊνια της πιάτσας, που πιάνουν τον λαΙκό σφυγμό με τη μια- εκτιμούν ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και τώρα ο λαός είναι πιο ώριμος να ακούσει τι έχει να πει. Θα δώσει βάση στο γεγονός ότι έλεγε την αλήθεια τελικά και αποδείχθηκε σωστός τώρα "που τα κανε θάλασσα ο Γιώργος". Ε ρε ντομάτα που χει να πέσει. Θα βρέχει φτύσιμο και για αυτόν και για τους συνεργάτες/συμβουλάτορες του, όπως φαίνεται.