ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Δευτέρα, Μαΐου 17, 2010

Όλοι οι Έλληνες έχουν λόγο να κάνουν δωρεά σε αυτή τη πολιτικό - Visa, Mastercard, Maestro ... όλα δεκτά

Εμείς οι Έλληνες έχουμε ένα λόγο παραπάνω να κάνουμε δωρεά τον οβολό μας! Θα πιάσει τόπο σας λέμε ...

Σε ποιό website μεγάλου πολιτικού κεφαλιού της Ευρώπης υπάρχει ειδικό section για να κάνει όποιος θέλει δωρεά?


Στο προσωπικό  website  της πολυαγαπημένης Άγκελα Δωροθέα Μέρκελ (έτσι είναι το πλήρες όνομα της). Προσοχή μινιμουμ 10 ευρώ! Μην το ξεφτιλίσουμε κιόλας.

Για να λέμε και την αλήθεια όμως, αυτή είναι μια πρακτική που ακολουθείται κατά κόρον στην Ευρώπη αλλά και την Αμερική, και στόχο έχει την διαφάνεια στο πολιτικό χρήμα και τις χρηματοδοτήσεις πολιτικών κομμάτων. Το site της Μερκελ ενημερώνει πως "τα χρήματα πηγαίνουν σε επικοινωνιακές στρατηγικές για το κόμμα και της πολιτικές που υποστηρίζει, γιατι χωρίς επικοινωνία δεν μπορείς να ασκήσεις πολιτική αποτελεσματικά την σήμερον ημέρα". Ακόμα συμπληρώνει πως "Τα περισσότερα χρήματα του κόμματος προέρχονται από εταιρίες και ιδιώτες, αλλά οι φίλοι και τα μέλη του κόμματος με ποσά 10,20,30 ευρώ αθροιστικά, συνεισφέρουν ένα επίσης σημαντικό μέρος".

Ίσως και εδώ στην Ελλάδα φτάσουμε σε κάποια φάση σε αυτό το σημείο να αποδαιμονοποιήσουμε με τον σωστό τρόπο κάποιες διαδικασίες ... όταν βέβαια διαλυθεί το υπάρχον πολιτικό σύστημα και ανασυσταθεί με περισσότερο νέα υλικά. Σε καμιά πενηνταριά χρόνια το κόβουμε