ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τετάρτη, Μαΐου 26, 2010

Εκεί στο τρωκτικό είναι πολύ λαϊκιστές

Σχολιάζουν τα θέματα λες και ξύπνησαν σήμερα σε αυτή τη χώρα! Είναι περισσότερο εξαγριωτικό να βλεπεις τόσο ηλίθιο σχολιασμό, παρά το να μαθαίνεις ότι κάποιος πήρε 450.000 μάρκα από τη Siemens.

Καταρχάς, την πρακτική του να πέρνουν λεφτά από κάπου την ξέρουν καλά εκεί στο troktiko, οπότε σε ποιόν τα λένε αυτά? Δεύτερον, ομολογίες σαν του Μαντέλη και του Τσουκάτου θα πρέπει να τις ενθαρύνουμε. Μόνο έτσι μπορεί να καταφέρουμε καίριο χτύπημα στο σύστημα της μίζας της Ελλάδας των Νεοελλήνων. Από έλλειψη εσωτερικής ανισορροπίας
μπορεί να χτυπηθεί ένα εδραιωμένο σύστημα, όπως θα έλεγε και η Αλέκα για τον καπιταλισμό.

Οπότε μόλις κάποιος βγαίνει και ομολογεί, εμείς θα πρέπει να το επικροτούμε αυτό -όχι να επικροτούμε το άτομο- και να μην αρχίζουμε τις "κρεμάλες" και τις τζάμπα μαγκίες-φωνές. Ο Μαντέλης και ο κάθε Μαντέλης είναι ένας τυπικός κυνικός Έλληνας πολιτικός. Αυτό που ομολογεί είναι ο κανόνας, δεν είναι η εξαίρεση. Ήταν και είναι μια παγιωμένη πρακτική στη χώρα μας και για τα κόμματα αλλά και για τους μεμονωμένους πολιτικούς.

Εμάς μας συμφέρει να βγαίνουν και να τα λένε και όχι να τους φοβίζουμε. Αν ανοίξουν όλα τα λαμόγια το στόμα τους, δεν θα μπορούν πλέον να παίζουν ανενόχλητοι το παιχνίδι τους. Αυτό που λέμε είναι βασισμένο στη "θεωρία των παιγνίων".