ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Δευτέρα, Μαΐου 31, 2010

Αναστατη η Τουρκία με τους νεκρούς! Ασχημα τα πράγματα παρά τις διαβεβαιώσεις κύκλων του Υπ.Εξ της Τουρκίας

Ισπανία, Σουηδία, Νορβηγία, Δανία και Αυστρία, καλούν τους διπλωμάτες του Ισραήλ για εξηγήσεις, ενώ υπάρχουν σκέψεις για προσωρινή διακοπή διπλωματικών σχέσεων. Όλη η υφήλιος περιμένει εξηγήσεις που να επαρκούν για αυτό που συνέβη. Η Τουρκία που έχει τόσους νεκρούς, προσπαθεί να ηρεμίσει το πλήθος των Τουρκων και των διαδηλώσεων που ξεσπούν παντού στη Τουρκία.

Η Τουρκία περιμένει και αυτή τις επίσημες Ισραηλινές δικαιολογίες, οι οποίες μάλλον θα είναι ανεμικές, μιας και το μέγεθος της εξωφρενικής ενέργειας του Ισραήλ δεν γίνεται να έχει επαρκής δικαιολογίες. Παρόλα αυτά, η τουρκικη διπλωματία αναφέρει ότι δεν υπάρχει περίπτωση πολέμου. Ο Ερντογάν γυρίζει εσπευσμένα από ταξίδι στο εξωτερικό.

Οι Ισραηλινοί ισχυρίζονται ότι προειδοποίησαν πολλές φορές ότι δεν μπορούν
τα πλοιάρια να πάνε στο λιμάνι της Γάζας, λόγω του αποκλεισμού που έχουν επιβάλει, και στη συνέχεια ισχυρίστηκαν ότι ο στόλος μετέφερε και όπλα για τη Hamas. Όλα αυτά βέβαια ακούγονται απλώς τραγικά. πρέπει να δώσει λεπτομέρειες το Ισραήλ, τις οποίες μάλλον δεν έχει γιατί η συγκεκριμένη ενέργεια είναι ένα αυθαίρετο έγκλημα πολέμου.

Στις ΗΠΑ έχουν αργία (Memorial day) και απλά εξέδωσαν μια ανακοίνωση, ότι λυπούνται για  τα όποια θύματα και ότι περιμένουν και αυτοί επαρκείς εξηγήσεις από το Ισραήλ. Πάντως λέγεται ότι ο Ομπάμα, θα απαντήσει μέχρι αύριο με δημόσια δήλωση και σε αυστηρό ύφος, δίνοντας στο Ισραήλ να καταλάβει ότι αυτού του είδους η αδικαιολόγητη διεθνής συμπεριφορά δεν είναι πλέον ανεκτή. Ήδη τον τελευταίο καιρό οι ΗΠΑ κρατούν μια απόσταση από την Ισραηλινή κυβέρνηση και αυτό φάνηκε στην πρόσφατη επίσκεψη των Ισραηλινών στον Λευκό Οίκο.

πηγή πληροφοριών: Al Jazeera