ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Δευτέρα, Μαΐου 31, 2010

Νέο κύμα οργισμένου αντισιωνισμού τροφοδοτεί η κυβέρνηση του Ισραήλ

Με την αιματηρή επίθεση στο Free Gaza, αλλά και με άλλες ενέργειες όλα τα τελευταία χρόνια, oι κυβερνώντες του κράτους του Ισραήλ δείχνουν να μην  ενδιαφέρονται καθόλου για την παγκόσμια κοινή γνώμη και κατακραυγή. Μα είναι δυνατό να ποντάρουν μόνο στους Αμερικάνους? Πόσο βιώσιμη λύση μπορεί να είναι αυτή η επιλογή για την ευτυχία και ευημερία του λαού του Ισραήλ? Αυξάνουν ακόμα και το πολιτικό κόστος που έχουν οι ΗΠΑ, για τη στήριξη  που τους παρέχουν.  Πότε θα καταλάβουν ότι βαδίζουν προς τον γκρεμό?

Η κυβερνήσεις του Ισραήλ δίνουν νέους λόγους για ένα νέο κύμα αντισημιτισμού. Τροφή για τους ήδη ανεγκέφαλους που πιστεύουν στη "καταραμένη ράτσα" των Εβραίων, αλλά και ενέργειες που απομακρύνουν ομάδες μετριοπαθών και πρακτικά σκεπτόμενων ανθρώπων, που προσπαθούν να αναλύσουν με βάση τη λογική τα τεκτενόμενα στη Μέση Ανατολή. Δυστυχώς φτάνουν στιγμές σαν τη χθεσινή που δεν γίνεται να βρεις λογική σε αυτό το χαμό και θλίβετε κανείς με την απλοϊκότητα και τον "χασάπικο τρόπο" με τον οποίο μπορεί να δρουν οι ανθρωποι.
Υπάρχουν αντικειμενικοί λόγοι να δρα φοβικα το κράτος του
Ισραήλ, μιας και είναι γεωγραφικά απομονωμένο και στην αγκαλιά μιας "σφιγγοφωλιάς μίσους", υπάρχουν όμως εξίσου αντικειμενικές ευθύνες για το ίδιο το Ισραήλ που έχει υιοθετήσει τέτοια στάση που είναι αδύνατο να λυθεί η εις βάρος του κατάσταση. Πως πιστεύουν οι κυβερνήσεις του Ισραήλ ότι θα λυθούν τα προβλήματα των Ισραηλινών? Με επιδειξη δύναμης, εκπομπή φόβου και μόνο τους Αμερικάνους στο πλευρό τους? Οι άνθρωποι δεν είναι λογικοί ...