ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τετάρτη, Μαΐου 12, 2010

Θα ελέγχονται και θα εγκρίνονται οι εθνικοί προϋπολογισμοί κάθε χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Σπουδαίο βήμα προς μια πιό Ενωμένη Ευρώπη. Ένα ελεγκτικό μέτρο που αν ίσχυε από παλιότερα, τα πράγματα δεν θα είχαν ξεφύγει τόσο πολύ για την Ευρωζωνη.

Τώρα πάνω στην κρίση, οι ευρωπαϊστές μπορούν να περάσουν πιό εύκολα ορισμένες πολιτικές και διαδικασίες που σε άλλες περιπτώσεις θα σήκωναν θύελα αντιδράσεων. Το ζήτημα είναι αν πλέον είναι αργά για την Ευρωζώνη και ότι βλέπουμε και θα δούμε τα επόμενα χρόνια είναι σπασμωδικές κινήσεις και αντιδράσεις μπροστά στο φάσμα του τέλους.

Πάντως σαν Έλληνες πρέπει να ξυπνήσουμε και
να βοηθήσουμε ώστε να μην ναυαγήσει αυτή η ιδιότυπη ομοσπονδία κρατών και ιδίως να μην ναυαγήσει με αφορμή εμάς. Φαντάζεστε μετά από χρόνια να γράψει η ιστορία ότι η Ελλάδα ήταν η αφορμή και ο ιός, για να καταρεύσει ένα τέτοιο οικοδόμημα που χτιζόταν για χρόνια? Και πέρα από αυτό πιστεύω ότι ο κάθε μη φανατισμένος Έλληνας καταλαβαίνει πόσο κακή εξέλιξη θα αποτελέσει για τη χώρα μας, το να μην υπάρχει η Ε.Ε. ή να μην ανήκει σε αυτή, να πορεύεται δηλαδή μόνη της. Η διαπραγματευτική μας δύναμη θα υποβιβαστεί σε junk category όπως θα έλεγε και η Moodys...